Actie milieustraat

Uw grof afval heeft waarde. Houdt u het ook apart?

Wordt u ook zo blij van een opgeruimd huis? Dan is dit een mooi moment om uw grof afval in te leveren bij de milieustraat. Sinds donderdag 1 november krijgen alle inwoners per bezoek aan de milieustraat een waardebon van € 2,- cadeau. De coupons zijn te verzilveren in de webshop van HVC, met een maximum van 10 coupons per adres. De actie loopt tot 1 november 2019.

Het belang van afval scheiden

Uw grof afval vormt de basis voor nieuwe producten. Meer dan 70% van het afval dat de milieustraat inzamelt, wordt hergebruikt.  Zo wordt een kapotte tuinset weer een nieuw raamkozijn en oude rubberen autobanden weer rubberen tegels in de speeltuin. Daarom is het zo belangrijk dat u uw grof afval naar de milieustraat brengt, alleen dan kunnen we het recyclen. Lever het dus zeker in!

Van biozakje tot design prullenbak

Bewust & trendy ecoshoppen kan in de webshop van HVC: handig, makkelijk én goed voor het milieu. In de webshop vindt u allerlei producten die een duurzaam huishouden makkelijk maken. Van biozakjes tot design prullenbak, van foodhugger tot douchecoach. Nieuwsgierig? Kijk snel op www.hvcgroep.nl/webshop

 

Uw Reactie
Uw Reactie