Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Advies- en inkoopactie duurzame maatregelen

In april 2023 start een advies- en inkoopactie voor woningeigenaren. Inwoners met een eigen huis krijgen rond 5 april een brief hierover. De actie ontzorgt hen bij het verduurzamen van hun huis: ze krijgen op maat gemaakte adviezen en offertes. Zo hoeven ze niet zelf op zoek en offertes vergelijken. Door de inkoop op grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. We werken voor deze actie samen met Winst uit je woning.

Waarom deze actie?

We helpen onze inwoners met het besparen op hun energierekening en hun wooncomfort te verhogen:

  • zoveel mogelijk woningen zijn klaar voor een aardgasvrije toekomst,
  • het aardgasverbruik vermindert door  isolatiemaatregelen, hybride warmtepomp, zonnepanelen,
  • dit alles draagt bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Meer informatie

Op dinsdagavond 11 april om 19.30 uur kunnen inwoners een digitale inloopavond bijwonen en vragen stellen. Meer informatie en aanmelden: www.winstuitjewoning.nl/noordoostpolder/inkoopactie

 

Vragen? Bel Winst uit je woning

Bij vragen belt u met de servicedesk van Winst uit je woning op: 023 583 69 36. Zij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 van maandag tot en met vrijdag op 023 583 69 36 of stuur een mailtje naar info@winstuitjewoning.nl .

Veel voorkomende vragen

Winst uit je woning heeft van ons doorgekregen wanneer uw woning gebouwd is, in combinatie met de regels uit het bouwbesluit weten zij of uw woning tijdens de bouw geïsoleerd is, of u een kruipruimte heeft of een spouw. Op basis daarvan heeft u een aanbod ontvangen. Er zijn altijd uitzonderingen, neem daarvoor contact op met Winst uit je woning.

Iedereen met een grondgebonden woning (rijtjeshuis, hoekhuis, 2 onder 1 kap woning, vrijstaande woning, die in eigen bezit is (eigenaar-bewoner) heeft als het goed is een brief gekregen van de gemeente. Bedrijven met woongelegenheid of een VVE niet, zij vallen buiten de regeling. Heeft u toch geen brief gehad? Belt u met Winst uit je woning.

Een grondgebonden woning het meest eenvoudig om te verduurzamen. Niet grondgebonden woningen zijn vaak appartementen met meer dan één eigenaar die verantwoordelijk is voor de schil van het pand of het dak. Daarom kiezen wij er in deze actie voor om alleen grond gebonden woningen aan te schrijven.

Als u een brief heeft ontvangen staat daar een webadres in vermeld: www.winstuitjewoning.nl/noordoostpolder/inkoopactie

Mocht het online niet lukken dan kunt u ook contact opnemen met de servicedesk van Winst uit je woning, zij helpen u graag bij het aanmelden of bij andere vragen. Zij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 van maandag tot en met vrijdag op 023 583 69 36 of stuur een mailtje naar info@winstuitjewoning.nl

De actie loopt tot en met 31 mei 2023, tot en met die dag kunt u zich inschrijven. Als u zich op de laatste dag inschrijft dan is dat geen probleem, er wordt daarna contact met u opgenomen voor het inplannen van een afspraak (bij isolatiemaatregelen). Dit loopt door tot na 31 mei.

  • Winst uit je woning organiseert al 12 jaar inkoopacties samen met zo’n 100 gemeenten.
  • Ruim 170.000 mensen deden mee, ze gaven het aanbod en de dienstverlening een 8,7.
  • Door gezamenlijke inkoop krijgt u een goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbaar aanbod op maat.
  • Winst uit je woning vergelijkt de uitvoerders op basis van kwaliteit service en garantie en bespaart u geld en uitzoekwerk.
  • Indien gewenst regelt Winst uit je woning uw subsidieaanvraag
  • U heeft vanaf uw aanmelding tot na de uitvoering een vaste contactpersoon.