Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Beleidsadviseur sociaal domein (bedrijfskundige)

Bij het cluster Beleidsontwikkeling zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur sociaal domein (bedrijfskundige).

Uren per week24 uur
Salarismax. € 5.621,-
IKB17,05 %
Reiskosten woon-werk€ 0,23 per kilometer
Contracttijdelijk, met uitzicht op vast

Dit vind je leuk om te doen

Ben jij onze nieuwe gepassioneerde allround beleidsadviseur Sociaal Domein met een bedrijfskundige achtergrond en sterke betrokkenheid bij sociale vraagstukken?  

Als “financieel” geweten binnen ons beleidsteam Krachtig Noordoostpolder (maatschappelijke ontwikkeling), ben jij een van de drijvende krachten achter onze strategische besluitvorming. Met jouw scherpe inzicht en economische achtergrond ontrafel je het inhoudelijke verhaal achter de cijfers en data. Je gaat verder dan cijfers; je begrijpt de impact ervan op mensen/ de samenleving. Monitoring en dashboarding zijn voor jou geen droge taken, maar de sleutels tot effectieve actie en verandering. Het is dan ook een pré als je daar ervaring mee hebt. Want binnen onze organisatie is data gedreven werken in ontwikkeling. En daar ben jij enthousiast over! 

Ook ben je accounthouder voor een aantal van onze subsidierelaties, waarbij je jouw financiële expertise combineert met begrip voor maatschappelijke opgaven. Dit doe je natuurlijk niet alleen, want je maakt deel uit van een dynamisch en uiterst divers team, waarin samenwerking centraal staat. Van jeugdhulp tot WMO, onderwijs tot ondersteuning van minima, bij ons werk je zij aan zij met professionals uit verschillende vakgebieden. Je gaat merken dat deze diverse samenstelling van het team een bron van inzichten en ervaringen biedt, waardoor we gezamenlijk effectieve en inclusieve oplossingen kunnen ontwikkelen voor de gemeenschap.

Pioniers hebben hier van water, land gemaakt, 80 jaar geleden. Avonturiers brachten dit gebied tot leven. Mensen zoals jij ontdekken dagelijks hun toekomstige werkplek hier.

HALLO, wij zijn gemeente Noordoostpolder. Bij ons werken is niet voor iedereen. Doe jij je werk met Hartstocht, ga jij het Avontuur niet uit de weg, ben je Leergierig, heb je het Lef om het anders te doen én Ontmoet je graag collega’s, inwoners en ondernemers?

Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijk en in je werk te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. We doen hier de juiste dingen, dat doen we open en transparant. En we nemen de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. Het is mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. We hebben het hier goed voor elkaar!

We zijn op zoek naar iemand met een brede blik, die verder kijkt dan alleen de financiële aspecten en zich daarnaast inzet voor het welzijn van de gemeenschap. Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau. Jij hebt het vermogen om complexe vraagstukken te analyseren en te benaderen vanuit verschillende perspectieven. Je bent niet bang om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve benaderingen te verkennen die echt impact kunnen hebben op het leven van mensen. Je bent bekend met en hebt gevoel voor de politieke dynamiek die vaak gepaard gaat met maatschappelijke ontwikkelingen. Jij begrijpt de complexiteit van beleidsvorming en hebt er ervaring mee.

Wij bieden je een team met professionals, een team dat altijd de samenwerking zoekt en elkaars expertise benut. We vragen veel maar er staat ook veel tegenover. In ieder geval prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt.

Daarnaast:

  • Ruimte voor groei en ontwikkeling.
  • Een salaris van maximaal € 5.621,- (schaal 10A) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Gemeenten waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% vrij te besteden aan extra inkomen, verlof of studie.
  • Deelname aan de pensioenregeling van het ABP.
  • Een reiskostenvergoeding woon-werk van € 0,23 per kilometer.
  • Variabele werktijden onafhankelijk van plaats en tijd, dus ook mogelijkheden om thuis te werken. De vergoeding voor thuiswerken bedraagt € 3,- per dag.
  • Onze organisatie kent een ruime verlofregeling en het IKB biedt je de mogelijkheid om ruim 5 weken bij te kopen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, deze kan na 1 jaar omgezet worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Marco Bron, teamleider Beleidsontwikkeling. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 13 34 06 38.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel! 

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button “solliciteren”. 

Voor deze functie vragen wij een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

HR medewerker Gabe

Vragen? Neem contact op met

Recruiter Gabe de Jong
☎ telefoonnummer06 18 10 58 97
✉ emailg.dejong@noordoostpolder.nl