Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Carrière Express maakt succesvolle eerste tour

02 oktober 2023
Nieuws

Afgelopen vrijdag was het zover: 38 belangstellenden voor een baan bij de gemeente hebben een unieke tour gemaakt in de Carrière Express. Voor hen was een bustour uitgezet door de Noordoostpolder. Met aandacht voor bijzondere plekken en informatie over het werken bij de gemeente. De deelnemers waren enthousiast en de sfeer was uitstekend. Deze week volgen afspraken voor persoonlijke gesprekken. 

De deelnemers waren te spreken over het initiatief van de gemeente, dat zij als verfrissend en vernieuwend ervoeren. Voor sommigen, die hier hun hele leven al wonen, was het een unieke kans om de Noordoostpolder op een andere manier te leren kennen. Daarnaast was er ook interesse in het werken bij de gemeente, en sommige deelnemers gaven aan dat zij zeker in gesprek gaan over carrièremogelijkheden. 

Tweede tour op de planning 

Vanwege de grote interesse in de Carrière Express heeft de gemeente besloten om in november een nieuwe bustour te organiseren. Net als bij de eerste editie, krijgen deelnemers de kans om bijzondere plekken in de Noordoostpolder te bezoeken en in gesprek te gaan met gemeentemedewerkers over het werken bij de lokale overheid. 

Op de hoogte blijven 

Geïnteresseerden in een volgende editie van de Carrière Express kunnen via www.noordoostpolder.nl/carriere-express hun gegevens achterlaten. Zo blijven ze op de hoogte van de datum en details van de nieuwe bustour in november.