Containers en milieupas

Is uw container verdwenen? Wacht u dan tot de volgende inzamelronde. De kans is groot dat u uw container weer aantreft. Indien u de container dan niet aantreft? Meld dit dan via de website www.verlorenofgevonden.nl. Bent u uw milieupas kwijt of is uw container beschadigd? Dit kunt u melden bij HVC.

Aanvraag Milieupas

verlorenofgevonden.nl

Heeft u een brief ontvangen over het recycle-tarief? En wilt u uw keuze doorgeven voor een 140 liter restafvalbak? Dat kan op noordoostpolder.mijncontainer.nl.

U kunt de vermissing van uw milieupas melden via Aanvraag Milieupas

Extra container aanvragen

U heeft standaard een grote grijze container voor het restafval, een kleine groene container voor het gft-afval, een grote grijze container met oranje deksel voor het PMD (plastic, metaal en drankenkartons) en een grote grijze container met blauwe deksel voor oud papier en karton. Voor uw gft, PMD en oud papier en karton kunt u gratis een extra container aanvragen bij HVC via 0800 0700. Ook als u de gft container wilt omruilen voor een groter formaat kunt u contact opnemen met HVC.

Wilt u een extra container voor restafval? Hier zijn extra kosten aan verbonden. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente via 0527 63 39 11.

 

 

Uw Reactie
Uw Reactie