Emmelhage

Logo Emmelhage

Emmelhage: (h)eerlijk in de polder

Emmelhage ligt aan de rand van Emmeloord. De wijk in ontwikkeling is een comfortabele thuisbasis.
In de wijk zijn de straten ruim opgezet en bieden ruimte voor groen. Op je eigen kavel laat je je fantasie de vrije loop en bouw je je eigen huis. Met dát bijzondere kenmerk dat het uniek maakt. Uiteraard geldt wel een aantal randvoorwaarden zodat de wijk één geheel wordt. Emmelhage vormt de thuisbasis voor vele doelgroepen en daar spelen de woningentypen op in.

Naast vrije kavels biedt de wijk ruimte voor tweekappers, rijwoningen en bungalows. Deze bieden je eveneens volop de vrijheid om het huis af te stemmen op je wensen. Met het gemak en de energiezuinige maatregelen die horen bij een nieuwbouwwoning. Naast de energiezuinige maatregelen die genomen zijn in Emmelhage fase 1 ontstaat in Emmelhage fase 2A een wijk die gasloos wordt gebouwd. Met het oog op de toekomst en de duurzaamheid die gemeente Noordoostpolder nastreeft.

Emmelhage fase 1
Fase 1 is nagenoeg volgebouwd. Voor de actuele stand van zaken kunt u kijken op de kavelkaart. Indien er kavels beschikbaar zijn staan deze in de kleur groen weergegeven op de digitale kavelkaart.
Kavelkaart

Emmelhage fase 2A
In opvolging van de huidig gerealiseerde woonwijk Emmelhage Fase 1 heeft de gemeente Emmelhage Fase 2A in de verkoop gebracht. De grond in Emmelhage Fase 2A is bouwrijp, dus er kan direct begonnen worden met bouwen. 
 
Door op de onderstaande link te klikken, komt u op een digitale kaart waarop de kavels van Emmelhage fase 2A staan weergegeven. Wanneer u op een kavel klikt, ziet u meer informatie over deze kavels.
Kavelkaart

Projectmatige kavels
De gele kavels zijn projectmatige kavels en komen toe aan een aannemer/projectontwikkelaar.

Particuliere kavels
Particuliere kavels worden weer gegeven door een groene en oranje kleur. Groen staat voor beschikbaar, oranje voor in optie. Heeft u interesse naar één van deze kavels of wenst u eens iemand te spreken die samen met u kan kijken welke kavel het beste geschikt is voor uw bouwplan, neemt u dan contact op met mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Volgende fase Emmelhage
Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van de volgende fase van Emmelhage, kunt u uw interesse bij ons kenbaar maken. Uw interesse kunt u doorgeven aan Team Vastgoed per email via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527 63 39 11.

Overige informatie

pdf Kavelpaspoort Emmelhage Fase 2A zuid (PDF, 343.9 KB)


Vragen
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact op bij voorkeur per email op mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl. Telefonisch kunt u uw vragen stellen op 0527-63 39 11 team vastgoed.

Uw Reactie
Uw Reactie