Emmelhage fase 2

Logo Emmelhage

Emmelhage: (h)eerlijk in de polder

Emmelhage ligt aan de rand van Emmeloord. De wijk in ontwikkeling is een comfortabele thuisbasis.
In de wijk zijn de straten ruim opgezet en bieden ruimte voor groen. Op je eigen kavel laat je je fantasie de vrije loop en bouw je je eigen huis. Met dát bijzondere kenmerk dat het uniek maakt. Uiteraard geldt wel een aantal randvoorwaarden zodat de wijk één geheel wordt. Emmelhage vormt de thuisbasis voor vele doelgroepen en daar spelen de woningentypen op in.

Naast vrije kavels biedt de wijk ruimte voor tweekappers, rijwoningen en bungalows. Deze bieden je eveneens volop de vrijheid om het huis af te stemmen op je wensen. Met het gemak en de energiezuinige maatregelen die horen bij een nieuwbouwwoning. Naast de energiezuinige maatregelen die genomen zijn in Emmelhage fase 1 ontstaat in Emmelhage fase 2A een wijk die gasloos wordt gebouwd. Met het oog op de toekomst en de duurzaamheid die gemeente Noordoostpolder nastreeft.

Emmelhage 1
Fase 1 is nagenoeg volgebouwd. In deze fase van de wijk zijn nog een aantal kavels beschikbaar.
De enkele kavels die nog beschikbaar zijn staan in de kleur groen weer gegeven op de digitale kavelkaart:
Kavelkaart

Emmelhage fase 2A Noord
In opvolging van de huidig gerealiseerde woonwijk Emmelhage Fase 1 is de gemeente momenteel bezig met het beschikbaar stellen van meer bouwgrond. In Emmelhage fase 1 zijn nog enkele kavels beschikbaar. Daarna is de gemeente begonnen met het bouwrijpmaken van Emmelhage fase 2A Noord. Ook dit deel is hierbij al grotendeels verkocht en onder optie uitgegeven! De enkele kavels die nog beschikbaar zijn staan in de kleur groen weer gegeven op de digitale kavelkaart:
Kavelkaart

Emmelhage fase 2A Zuid
De gemeente Noordoostpolder gaat in navolging van het noordelijk deel nu ook Emmelhage Fase 2A Zuid in de verkoop brengen. Momenteel zijn we druk bezig met het bouwrijp maken van de grond en naar verwachting zal dit maart 2019 gereed zijn.
Door op de onderstaande link te klikken, komt u op een digitale kaart waarop de kavels van Emmelhage fase 2a Zuid staan weergegeven. Wanneer u op een kavel klikt, ziet u meer informatie over deze kavels.

Kavelkaart

Projectmatige kavels
De gele kavels zijn projectmatige kavels en komen toe aan een aannemer/projectontwikkelaar.

Particuliere kavels
Particuliere kavels worden weer gegeven door een groene en oranje kleur. Groen staat voor beschikbaar, oranje voor in optie. Heeft u interesse naar één van deze kavels of wenst u eens iemand te spreken die samen met u kan kijken welke kavel het beste geschikt is voor uw bouwplan, neemt u dan contact op met mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Overige informatie
Voor meer informatie over vergunningen kunt u terecht op www.omgevingsloket.nl

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bent u benieuwd hoe het bouwen van een eigen woning op een particuliere kavel in zijn werk gaat? Bekijk dan de film: 'Zelf een woning naar eigen wens realiseren in de Noordoostpolder'

pdf Gasloos wonen Emmelhage (PDF, 2.85 MB) pdf Kavelpaspoort Emmelhage Fase 2A zuid (PDF, 343.9 KB)

Vragen
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact op bij voorkeur per email op mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl. Telefonisch kunt u uw vragen stellen op 0527-63 39 11 team vastgoed.