Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Financieel adviseur

Werken bij de lokale overheid is leuk; zeker bij de gemeente Noordoostpolder. Hier kun je je hart ophalen. Want je kunt werken voor een gemeente die volop in ontwikkeling is en bewust verbinding zoekt met haar inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. Voor ons cluster Belastingen & Financial Planning & Control zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega in de functie van Financieel adviseur.

Uren per week32-36 uur
Salarismax. € 4.752,-
IKB17,05 %
Reiskosten woon-werk€ 0,23 per kilometer
Contracttijdelijk, met uitzicht op vast

Dit vind je leuk om te doen

Als financieel adviseur maak je deel uit van ons gemêleerde Beleidsteam waar je samenwerkt met acht gedreven collega's. In deze boeiende rol zit jij in het middelpunt van de financiële activiteiten voor onze gemeente. Je hebt een belangrijke rol bij het opstellen van belangrijke financiële documenten, zoals de begroting en de jaarrekening. Bovendien ben je de drijvende kracht achter onze applicatie LIAS, waarin beleidsdocumenten worden gemaakt, beheerd en gecontroleerd en de begrotingscyclus online.

Met ondersteuning en begeleiding van een ervaren adviseur groei je door naar de functie van volwaardig financieel adviseur. Zodra je er klaar voor bent, geef je waardevol advies aan onze managers over de financiële bedrijfsvoering binnen hun clusters.

We staan open voor jouw frisse ideeën en actuele vakkennis en dagen je uit om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Je geniet van een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid om je werkdag naar eigen inzicht in te vullen. Tegelijkertijd verwachten we dat je verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont in het leggen van verbindingen en open bent over je aanpak en resultaten.

Pioniers hebben hier van water, land gemaakt, 80 jaar geleden. Avonturiers brachten dit gebied tot leven. Mensen zoals jij ontdekken dagelijks hun toekomstige werkplek hier.

HALLO, wij zijn gemeente Noordoostpolder. Bij ons werken is niet voor iedereen. Doe jij je werk met Hartstocht, ga jij het Avontuur niet uit de weg, ben je Leergierig, heb je het Lef om het anders te doen én Ontmoet je graag collega’s, inwoners en ondernemers?

Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijk en in je werk te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. We doen hier de juiste dingen, dat doen we open en transparant. En we nemen de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. Het is mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. We hebben het hier goed voor elkaar!

 • Je hebt een afgeronde opleiding (minimaal hbo-niveau) op het gebied van Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance & Control - of een gelijkwaardige studie.
 • Je bent een teamspeler met een aanstekelijk positieve en proactieve instelling, altijd klaar om samen te werken en te blijven leren.
 • Accuraat werken is jouw tweede natuur.
 • Cijfers zijn voor jou als een tweede taal; je hebt een scherp cijfermatig inzicht.
 • Je bent goed in communicatie en weet anderen moeiteloos te overtuigen met je verbale vaardigheden.

Ben je geen ervaren adviseur en wil je met jouw opleiding en competenties als financieel adviseur toch werken in en voor onze mooie gemeente? Dan zijn we ook in jou geïnteresseerd! Neem contact met ons op om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. 

 • Ruimte voor groei en ontwikkeling.
 • Een salaris van maximaal € 4.537,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9 cao Gemeenten) afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een werkweek met flexibele werktijden.
 • Uitstekende verlofregelingen.
 • Een aantrekkelijk opleidingsprogramma.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Aan jou de keuze wat je met dit budget doet. Vakantiegeld? Een keer per jaar laten uitbetalen? Extra verlofuren? Er kan veel.
 • Een reiskostenvergoeding woon-werk van € 0,23 per kilometer. 
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, deze kan na 1 jaar omgezet worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Deelname aan pensioenregeling van het ABP.

Wil je meer weten over deze functie?

René Stigt, manager Belastingen & Financial Planning en Control, kan je alles vertellen over deze functie. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 48 13 46 23.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button “solliciteren”.

Een assessment maakt deel uit van de procedure. 
Kom je bij ons werken, dan vragen we een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

HR medewerker Sanne

Vragen? Neem contact op met

RecruiterSanne Lageveen 
☎ telefoonnummer06 18 10 57 84
✉ emails.lageveen@noordoostpolder.nl