Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Financieel adviseur (starter)

Werken bij de lokale overheid is leuk, zeker bij de gemeente Noordoostpolder. Hier kun je je hart ophalen. Want je kunt werken voor een gemeente die volop in ontwikkeling is en bewust verbinding zoekt met haar inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. Voor ons cluster Belastingen, Financial Planning & Control zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega in de functie van Financieel adviseur (starter).

Uren per week

32-36 uur

Salarisniveau

max. € 4.537,-

IKB

17,05 %

Contract

tijdelijk, met uitzicht op vast

Dit vind je leuk om te doen

Als (startend) financieel adviseur ben jij onderdeel van het team Beleid van ons cluster Belastingen, Financial Planning & Control (B&FPC), dat bestaat uit 8 gedreven collega’s. Vanuit jouw uitdagende rol ben jij de spin in het web van de financiën voor onze dynamische gemeente. Je draagt in eerste instantie bij aan het opstellen van de financiële producten, zoals de begroting en de jaarrekening. Ook ben jij verantwoordelijk voor onze applicatie LIAS (maken, beheren en controleren van beleidsdocumenten en de begrotingscyclus online).

Vanuit jouw starters-rol groei je, met de opleiding en begeleiding door een ervaren adviseur, door naar de functie van financieel adviseur. Wanneer jij er klaar voor bent adviseer je vervolgens onze managers over de financiële bedrijfsvoering van hun clusters.

Wij leren ook graag van jou en zijn nieuwsgierig naar jouw frisse ideeën, recente vakkennis en dagen je uit een mooie bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van onze dienstverlening.
Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en de ruimte om zelf te bepalen hoe je je werkdag invult. Daar tegenover staat dat jij ook verantwoordelijkheid neemt, dat je initiatief toont in het zoeken van verbinding en transparant bent over je aanpak en resultaten.
 

Pioniers hebben hier van water, land gemaakt, 80 jaar geleden. Avonturiers brachten dit gebied tot leven. Mensen zoals jij ontdekken dagelijks hun toekomstige werkplek hier.

HALLO, wij zijn gemeente Noordoostpolder. Bij ons werken is niet voor iedereen. Doe jij je werk met Hartstocht, ga jij het Avontuur niet uit de weg, ben je Leergierig, heb je het Lef om het anders te doen én Ontmoet je graag collega’s, inwoners en ondernemers?

Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijk en in je werk te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. We doen hier de juiste dingen; dat doen we open en transparant. En we nemen de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. Het is mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. We hebben het hier goed voor elkaar!

 • Je hebt een afgeronde opleiding (minimaal hbo-niveau) op het gebied van Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance & Control - of een gelijkwaardige studie.
 • Je bent in staat om zelfstandig binnen een team te werken met een positieve en proactieve houding en een gerichtheid op samenwerking en leren.
 • Je bent accuraat in je werk.
 • Je hebt cijfermatig inzicht.
 • Je bent communicatief sterk.

Ben je geen starter meer en wil je met jouw ruime ervaring als financieel adviseur werken in en voor onze mooie gemeente? Dan zijn we ook in jou geïnteresseerd. Neem contact met ons op om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

 • Ruimte voor groei en ontwikkeling.
 • Een salaris van maximaal € 4.537,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9 cao gemeenten) afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een werkweek met flexibele werktijden.
 • Uitstekende verlofregelingen.
 • Een aantrekkelijk opleidingsprogramma.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Aan jou de keuze wat je met dit budget doet. Vakantiegeld? Een keer per jaar laten uitbetalen? Extra verlofuren? Er kan veel!
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, deze kan na 1 jaar omgezet worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Deelname aan pensioenregeling van het ABP.

Wil je meer weten over deze functie?

René Stigt, manager B&FPC, kan je alles vertellen over deze functie en is te bereiken op telefoonnummer 06 48 13 46 23.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Tjeerd Olthof (adviseur HR) op telefoonnummer 06 18 10 57 88.

Enthousiast geworden?

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) naar recruitment@noordoostpolder.nl.

Voor deze functie vragen wij een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Zolang de vacature online staat is deze beschikbaar.
Een assessment maakt deel uit van de procedure.

HR medewerker Sanne

Vragen? Neem contact op met

Assistent Recruiter

Sanne Lageveen

☎ telefoonnummer

06 18 10 57 84

✉ email

s.lageveen@noordoostpolder.nl