Garantstelling visum kort verblijf

Komt iemand uit het buitenland logeren en heeft deze persoon een visum voor Nederland nodig? Dan hebt u een garantstelling of logiesverstrekking nodig met een gelegaliseerde handtekening. U staat dan namelijk financieel garant voor deze persoon.

In verband met het coronavirus is onze dienstverlening tijdelijk anders dan u gewend bent. Momenteel is er geen vrije inloop. Wel kunt u dagelijks bij ons terecht op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via 0527 63 39 11.

We vragen u om bij verkoudheidsklachten de afspraak te annuleren of te verplaatsen. Ook vragen we u om niet te vroeg te komen. Wachten in de hal is op dit moment niet mogelijk.

Gelegaliseerde handtekening

Voor een garantstelling of logiesverstrekking hebt u een gelegaliseerde handtekening nodig. Met een gelegaliseerde handtekening bewijst u dat uw handtekening echt is. U ondertekent het document of formulier waar de ambtenaar van de gemeente bij staat. De ambtenaar vergelijkt die handtekening met de handtekening op uw identiteitsbewijs.

Meenemen

  • Het ingevulde formulier van de IND, zonder uw handtekening
  • Voor elke persoon waarvoor u garant staat, vult u apart een formulier in
  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs)
  • Geld: de garantstelling moet contant of met pin betaald worden. Pinnen heeft de voorkeur

Bent u getrouwd of heeft u een geregistreerde partner? Dan moet u gezamenlijk komen om het formulier te ondertekenen aan de balie.

Geldigheid

De garantstelling wordt voor maximaal drie maanden afgegeven.

In verband met het coronavirus is onze dienstverlening tijdelijk anders dan u gewend bent. Momenteel is er geen vrije inloop. Wel kunt u dagelijks bij ons terecht op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via 0527 63 39 11.

We vragen u om bij verkoudheidsklachten de afspraak te annuleren of te verplaatsen. Ook vragen we u om niet te vroeg te komen. Wachten in de hal is op dit moment niet mogelijk.

Een garantstelling met gelegaliseerde handtekening kost € 10,55

Uw Reactie
Uw Reactie