Kraggenburg-Zuid

De gemeente Noordoostpolder gaat de kavels in Kraggenburg-Zuid in de verkoop brengen.

Kavels

De Kavelkaart Kraggenburg-Zuid is een digitale kaart waarop de kavels van Kraggenburg staan weergegeven. Als u op een kavel klikt, krijgt u meer informatie te zien over deze kavel. Naast de oppervlakte, woningtype en de prijs treft u hier ook informatie aan over de bouwhoogte, goothoogte en de dakrichting.

Projectmatige kavels

De gele kavels zijn projectmatige kavels en worden ontwikkelt door Nieuwbouw Advies Flevoland.

Particuliere kavels

Particuliere kavels worden door middel van een loting uitgegeven. Hierbij heeft een ingelote kandidaat het recht van eerste koop op een bepaalde kavel. De kandidaat koopt zelf de kavel aan en zoekt een aannemer naar keuze. Wanneer u geïnteresseerd bent in een kavel, zijn er van alle particuliere kavels zogenaamde kavelpaspoorten beschikbaar. Op een kavelpaspoort staat informatie weergegeven zoals de lengte van een kavel, de breedte van een kavel en het bebouwingsvlak waar binnen het hoofdgebouw moet worden gebouwd.

> Kavelkaart Kraggenburg-Zuid

pdf Kavelpaspoort Kraggenburg-Zuid (PDF, 568.3 KB)

Bent u benieuwd hoe het bouwen van een eigen woning op een particuliere kavel in zijn werk gaat? Bekijkt u dan de film: 'Zelf een woning naar eigen wens realiseren in de Noordoostpolder'

Planning

De particuliere kavels worden uit gegeven door middel van een loting. Voor deze loting kon u zich inschrijven van 29 maart 2019 tot en met 22 april 2019.

De loting zal plaatsvinden op 7 mei 2019 om 19:00 uur in Het Klokhuis, Noordermeent 4, 8317 AA Kraggenburg..

Hoe een inschrijving en loting precies in zijn werk gaat vind je op Loting Kraggenburg-Zuid.
Hier staat meer informatie weer gegeven over de gehele procedure.

Kunt u zelf niet aanwezig zijn tijdens de loting?
Dan kunt u iemand anders machtigen om namens u aanwezig te zijn. Hij kan dan namens u tijdens de inloting een kavel kiezen. Voor het machtigen dient u een machtigingsformulier op te vragen bij mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl.

Aardgasvrij

Kraggenburg-Zuid wordt een duurzame en aardgasloze woonwijk, u kunt hiervoor meer informatie vinden in de flyer 'Bereid je huis voor op de toekomst' en op www.energieloketflevoland.nl

Overige informatie

Voor meer informatie over vergunningen kunt u terecht op www.omgevingsloket.nl.
Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl

Vragen

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u graag een afspraak?

Neemt u dan gerust contact op met Team Vastgoed per email mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527-63 39 11.