Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Medewerker HR

Streef je er elke dag naar om jezelf te overtreffen? Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van HR? Dan kijken we er naar uit om jou persoonlijk te ontmoeten.

Uren per week32 - 36 uur
Salarisniveaumax. € 3.784,-
IKB17,05 %
Contracttijdelijk, met uitzicht op vast


Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker HR. Jij bent een ware professional. Je brengt niet alleen een schat aan administratieve vaardigheden met je mee, maar ook een frisse en kritische kijk op de HR-processen. Als teamspeler ben je flexibel en weet je altijd de juiste prioriteiten te stellen. Door jouw inzet zorgen we voor een efficiënte dienstverlening. Met jouw creativiteit en proactieve aanpak, denk je in kansen en mogelijkheden, waardoor je van onschatbare waarde bent voor ons team.

Pioniers hebben hier van water, land gemaakt, 80 jaar geleden. Avonturiers brachten dit gebied tot leven. Mensen zoals jij ontdekken dagelijks hun toekomstige werkplek hier.

HALLO, wij zijn gemeente Noordoostpolder. Bij ons werken is niet voor iedereen. Doe jij je werk met Hartstocht, ga jij het Avontuur niet uit de weg, ben je Leergierig, heb je het Lef om het anders te doen én Ontmoet je graag collega’s, inwoners en ondernemers?

Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijk en in je werk te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. We doen hier de juiste dingen, dat doen we open en transparant. En we nemen de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. Het is mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. We hebben het hier goed voor elkaar!

Samen met twee collega's vorm je de HR-administratie. De werkzaamheden zijn onderling verdeeld: 

 • Je ondersteunt de adviseurs HR bij alle administratieve werkzaamheden zoals werving & selectie, arbeidsvoorwaarden/contracten, verzuim en verlof. 
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers.
 • Je bent verantwoordelijk voor de (administratieve) afhandeling van en regie op het volledige proces van inhuur.
 • Je stelt rapportages op aan de hand van een scala aan informatiebronnen, zoals in- door en uitstroom en bijvoorbeeld verzuim.
 • Je organiseert en begeleidt introductiedagen en informatiebijeenkomsten over ons personeelsinformatiesysteem (YouForce).
 • Je plant opleidingen en trainingen.
 • Je maakt brieven op maat.
 • Je voegt documenten toe aan het personeelsdossier en archiveert ze in ons zaaksysteem.
 • Je draagt actief bij aan het optimaliseren van (digitale) HR-processen.
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4).
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een operationele functie op het gebied van HR.
 • Je pakt je verantwoordelijkheid, werkt georganiseerd en bent accuraat.
 • Je kunt plannen, organiseren en prioriteiten stellen.
 • Je bent digitaal vaardig.
 • Het is een pré wanneer je bekend met YouForce.
 • Gelet op het takenpakket is een dienstverband van 32 uur per week de minimale omvang;

Cluster Advies bestaat uit collega’s die elke dag met hartstocht werken binnen hun vakgebied. Het cluster is zowel gericht op de interne organisatie als op onze inwoners en organisaties in Noordoostpolder. Het gaat om vraagstukken op het gebied van onder andere juridische zaken, human resources, leefbaarheid, openbare orde en veiligheid, communicatie, inkoop en informatiemanagement. Het cluster is volop in ontwikkeling naar het verstevigen van zijn strategische positie.

Jouw collega’s

Het team HR is onderdeel van het cluster Advies en bestaat uit diverse medewerkers op het gebied van beleid, advies, recruitment, HR-administratie, salarisadministratie en functioneel beheer die allemaal intensief samenwerken. 

Miranda de Wolff, manager Advies, vertelt je graag alles over deze functie. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 83 23 69 59.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Gabe de Jong van het team recruitment via recruitment@noordoostpolder.nl

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button “solliciteren”.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel! 
Voor deze functie vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 
Deze vacature staat open zolang hij online staat. 

HR medewerker Gabe

Vragen? Neem contact op met

RecruiterGabe de Jong
☎ telefoonnummer06 18 10 58 97
✉ emailg.dejong@noordoostpolder.nl