Kavels Marknesse-Zuid in de verkoop

Bouwgrond Marknesse Zuid
14 dec 2018

Gemeente Noordoostpolder start in januari 2019 met het bouwrijp maken van Marknesse-Zuid fase 3 deel B. In deze fase komen circa 32 kavels beschikbaar voor verschillende typen koop- en huurwoningen. Van 17 december tot en met 13 januari kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de loting. Op woensdagavond 30 januari 2019 is de loting van de particuliere kavels.

Er zijn 12 rijwoningen, 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen gepland. Naar verwachting start de bouw van de eerste woningen na de bouwvak van 2019. De wijk wordt gebouwd zonder aansluiting op het gasnetwerk. Informatie over de kavels en inschrijven voor de loting vindt u op www.noordoostpolder.nl/kavels.

Meeste kavels fase 3A bebouwd

Wethouder Wiemer Haagsma: “Begin 2017 startte de aannemer met het bouwrijp maken van fase 3A, waar 39 kavels beschikbaar kwamen. Het is mooi dat bijna alle kavels in de eerste fase nu verkocht zijn en dat de meeste kavels ook al bebouwd zijn. Dat geeft de belangstelling voor wonen in Marknesse aan.”

Heeft u vragen over de aankoop van een kavel? Neem dan contact op met Team Vastgoed via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl. Op www.noordoostpolder.nl/kavels leest u hoe de kavels er uit komen te zien.