Leuke activiteiten voor senioren

Foto ouderen met duimen omhoog
11 dec 2020

In een goede sfeer andere senioren ontmoeten? Dat kan! FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, welzijnsorganisatie Carrefour en de gemeente nodigen u uit. De ontmoetingen zijn aangepast aan deze tijd en daarom digitaal. U kunt een keuze maken uit de onderstaande online bijeenkomsten. Meldt u zich aan?

In gesprek met de burgemeester

Altijd al een keer met de burgemeester willen spreken? Dat kan! De burgemeester nodigt ongeveer tien inwoners uit om samen in gesprek te gaan op woensdag 3 februari om 10.00 uur. Praat u mee? Stuur dan een mailtje naar m.russchenberg@noordoostpolder.nl. U ontvangt dan een link waarmee u kunt deelnemen aan
het gesprek.

Neem deel aan de leesgespreksgroep

Leest u ook graag? En vindt u het leuk om met anderen in een online setting, bijvoorbeeld via teams of skype, in gesprek te gaan over het boek ‘Het Zwijgen van Maria Zachea’ van Judith Koelemeijer? Doe dan mee aan de leesgespreksgroep op donderdagavond 4 februari om 20.00 uur. Wilt u naast het meedoen ook het leeskringgesprek graag begeleiden dan kunt u dit bij uw aanmelding aangeven. U kunt zich aanmelden via noordoostpolder@flevomeerbibliotheek.nl Geef bij uw aanmelding uw adres door, dan zorgt de bibliotheek dat u het boek op tijd ontvangt. Heeft u digitale hulp nodig? Dan kunt u hiervoor ook bij FlevoMeer Bibliotheek terecht. U kunt dit bij uw aanmelding aangeven, een medewerker  neemt dan contact met u op.

Vragen over computer of smartphone? Bel de DigiHulplijn 

Videobellen met familie, online bankieren of boodschappen bestellen? Het is fijn om digitaal mee te kunnen doen, maar het kan ook lastig zijn. Zeker als u op uzelf bent  aangewezen en niet goed weet waar u moet beginnen. De DigiHulplijn is er om u te helpen met al uw vragen over uw computer, laptop, smartphone en/of tablet. Het gratis  telefoonnummer 0800 15 08 is elke werkdag bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur.

Uw Reactie
Uw Reactie