Nieuwe jeugdburgemeester (J/M) gezocht

Foto huidige jeugdburgemeester Yorinthe de Jong
7 mei 2019

De gemeente Noordoostpolder zoekt, voor het schooljaar 2019-2020, een

JEUGDBURGEMEESTER J/M


De jeugdburgemeester komt uit Noordoostpolder, is niet op zijn of haar mondje gevallen en vindt het leuk om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen. Zoals bij festivals, op de Boomplantdag, tijdens Koningsdag en bij de ontvangst van Sinterklaas.

Eigen project

De Jeugdburgemeester mag ook een eigen project bedenken en meedenken met de politiek. Aan welke (jeugd)onderwerpen moeten we meer doen, zodat het nog leuker wordt om te wonen en leren in Noordoostpolder?

Woon jij in Noordoostpolder, zit je nu in groep 7? Ben je enthousiast en niet bang voor grote groepen mensen te staan en hen toe te spreken? Dan ben jij de jeugdburgemeester die wij zoeken!

Snel solliciteren

Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan burgemeester Harald Bouman, waarin je uitlegt waarom jij de beste jeugdburgemeester bent. Laat je ouders de brief mede ondertekenen en stuur de brief voor 3 juni 2019 naar Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Mailen mag ook naar: r.groenendijk@noordoostpolder.nl

Op woensdagmiddag 26 juni 2019 organiseren we een selectiemiddag, dus hou die datum vrij in je agenda! Je krijgt van ons op tijd bericht als je wordt uitgenodigd.

Uw Reactie
Uw Reactie