Nieuwe woningbouwkavels in Kraggenburg

Foto van ingang van Kraggenburg met bouwbord
16 nov 2020

Wie op zoek is naar een plek om een nieuw huis te (laten) bouwen in Kraggenburg, kan kijken op de website www.woneninnoordoostpolder.nl/kraggenburg. De verkoop van zeven nieuwe woningbouwkavels in het dorp is vandaag gestart. Het zijn kavels voor drie vrijstaande en vier twee-onder-een-kapwoningen.

Wethouder Wiemer Haagsma: “Vorig jaar mei gingen in het nieuwste deel van Kraggenburg dertien kavels in de verkoop. Hier wordt op het moment al druk gebouwd en de eerste bewoners zijn inmiddels ingetrokken. Het grootste deel van deze kavels is verkocht of staat onder optie. Dat is reden om nog zeven kavels in de verkoop te brengen. De grond is al bouwrijp, dus de kavels zijn klaar om bebouwd te worden.”

Een optie nemen op een kavel

Vanaf  vandaag staan de kavels in de kavelkaart op www.woneninnoordoostpolder.nl/kraggenburg. In de kavelkaart staat aangegeven welke kavels beschikbaar zijn en zijn de specificaties per kavel te vinden. Geïnteresseerden kunnen een optie nemen op één van de kavels door contact op te nemen met team Vastgoed van de gemeente. Dat kan via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of door te bellen naar (0527) 63 39 11. Ook voor meer informatie en vragen is de gemeente bereikbaar.

Uw Reactie
Uw Reactie