Parkeren op de Deel 26 juli weer mogelijk

Uitzicht op De Deel vanaf de Poldertoren
18 jul 2019

De werkzaamheden op de Deel in Emmeloord verlopen zo voorspoedig dat parkeren op de grote Deel al vanaf 26 juli weer mogelijk is. Parkeerterrein open Vorige week meldden wij dat de grote Deel 1 augustus weer open gaat en dat vanaf deze datum weer geparkeerd kan worden. Dat wordt nu 26 juli, bijna een week eerder dan gepland. Het parkeerterrein is bereikbaar vanaf Onder de Toren.  De route wordt aangegeven met bewegwijzering. Er wordt een looproute aangelegd naar het winkelgebied.

De Kleine Deel

Na de bouwvakvakantie, dat is op 19 augustus, begint de aannemer met de uitvoering van de werkzaamheden aan de Kleine Deel. De bestrating wordt dan opgebroken en kabels en leidingen verlegd. Parkeren op de Kleine Deel is vanaf 19 augustus niet meer mogelijk. De bedrijven en winkels blijven gewoon bereikbaar. Ook het busstation blijft bereikbaar. Wel kunnen buspassagiers tijdens de werkzaamheden enige overlast ervaren.

Horecapaviljoen

Om de bouw van het horecapaviljoen mogelijk te maken wordt een gedeelte van de Kleine Deel gereserveerd voor bouwopslag en werkruimte.

Heeft u vragen of opmerkingen?

De werkzaamheden zullen ongetwijfeld enige hinder opleveren. Uiteraard zorgt de aannemer ervoor dat dit tot een minimum beperkt blijft. Heeft u desondanks vragen over deze werkzaamheden dan kunt u deze stellen aan de uitvoerder, de heer. A. Faber, telefoonnummer 06-10371726.

Uw Reactie
Uw Reactie