Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Ondernemersontbijt

Op donderdag 19 september 2024 organiseert gemeente Noordoostpolder het ondernemersontbijt. Ook u bent uitgenodigd!

Ondernemen en geopolitiek - Dit betekent het voor u!

De wereld is in beweging. Wat betekent de huidige geopolitieke turbulentie voor u? Wat zijn de financieel-economische gevolgen voor burgers en bedrijven? Bas Jacobs legt het uit!

Programma 19 september 2024

07.30 uur Ontvangst met ontbijtbuffet
08.00 uur Welkomstwoord
08.05 uur Gastspreker Bas Jacobs
09.00 uur Afsluiting en mogelijkheid tot netwerken

Bas Jacobs

Prof. dr. Bas Jacobs is de Sijbren Cnossen hoogleraar economie en overheidsfinanciën aan de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Jacobs is analytisch, scherp en bevlogen; hij kan complexe economische vraagstukken, in heldere taal, op gepassioneerde wijze uitleggen. Hij haalt zijn wetenschappelijke inspiratie uit de beleidspraktijk. Zijn wetenschappelijke onderzoeksbelangstelling is breed: overheidsfinanciën, belastingen, macro-economie, welvaartseconomie, arbeidsmarkteconomie en onderwijseconomie.

Jacobs heeft naast zijn academische werk vele beleidsartikelen geschreven over de Grote Recessie, begrotingsbeleid, belastingbeleid, vergrijzing, studiefinanciering, innovatiebeleid, pensioenen en de woningmarkt.

Locatie

Het ondernemersontbijt vindt plaats op donderdagochtend 19 september in het gemeentehuis te Emmeloord (Harmen Visserplein 1, 8302 BW Emmeloord). 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 12 september.

Meld u zich snel aan, het aantal de plaatsen is beperkt.

Portretfoto Bas Jacobs