Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Procesregisseur vastgoed

Bij het cluster Ingenieursbureau, team Maatschappelijk Vastgoed & Geo-informatie zijn wij op zoek naar een samenwerkende en verbindende Procesregisseur vastgoed.

Uren per week28-36 uur
Salarismax. € 5.997,-
IKB17,05 %
Reiskosten woon-werk€ 0,23 per kilometer
Contracttijdelijk, met uitzicht op vast

Dit vind je leuk om te doen

Je maakt onderdeel uit van het team Vastgoed & Geo-informatie. Jij bent tactisch regisseur van de projecten en plant vooruit. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen vroegtijdig aanhaken. Je voert de regie bij nieuwbouw- en verbouwprojecten in het maatschappelijk vastgoed. Denk hierbij aan de nieuwbouw van brandweergarages, renovatie van het zwembad, renovatie of nieuwbouw van het theater, renovatie van buurthuizen en gymlokalen. Deze projecten zijn onderdeel van het programma Voorzien in Vastgoed (ViV). Hierin wordt een kwalitatieve impuls gegeven aan de maatschappelijke  voorzieningen in de gemeente Noordoostpolder. Je adviseert en zorgt samen met de strategisch projectleider ViV voor bestuurlijke besluitvorming. 

Je werkt direct samen met de strategisch projectleider ViV, een aantal technisch projectleiders, vastgoedbeheerders en strategen. 

Als projectregisseur coördineer je het vastgoedmanagement op tactisch en operationeel niveau. Je zorgt ervoor dat uitvoering wordt gegeven aan de projecten die in het ViV-jaarplan staan en schrijft businesscases voor de projecten. Je houdt daarbij rekening met belangen van alle betrokken partijen, intern en extern. Samen met de collega's van beheer en onderhoud van het vastgoed ben je verantwoordelijk voor het assetmanagement van de gebouwen. 

Pioniers hebben hier van water, land gemaakt, 80 jaar geleden. Avonturiers brachten dit gebied tot leven. Mensen zoals jij ontdekken dagelijks hun toekomstige werkplek hier.

HALLO, wij zijn gemeente Noordoostpolder. Bij ons werken is niet voor iedereen. Doe jij je werk met Hartstocht, ga jij het Avontuur niet uit de weg, ben je Leergierig, heb je het Lef om het anders te doen én Ontmoet je graag collega’s, inwoners en ondernemers?

Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijk en in je werk te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. We doen hier de juiste dingen, dat doen we open en transparant. En we nemen de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. Het is mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. We hebben het hier goed voor elkaar!

Je bent een sterke persoonlijkheid die houdt van “samen doen”. Een resultaatgerichte netwerker, die verbinding zoekt, regisseert en kansen benut. Je vindt het niet erg om in de avonduren beschikbaar te zijn voor overleg.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Een achtergrond in bouwkunde, architectuur of vastgoed.

Ervaring met het werken binnen een politiek-bestuurlijke omgeving en de daarbij horende besluitvormingsprocessen is een pre. Denk hierbij aan het opstellen van memo's en collegevoorstellen.

Cluster Ingenieursbureau is het mooiste cluster! Wij zorgen samen als eigenaar voor het beheer en onderhoud van alle gemeentelijke gebouwen, huur, verhuur en pacht van gebouwen en gronden. Daarnaast zorgen we voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van de buitenruimte. De werkzaamheden zijn verdeeld over twee teams: Maatschappelijk Vastgoed & Geo-informatie en Realisatie & Beheer. Totaal zijn er circa 40 collega’s werkzaam.

 • Een salaris van maximaal € 5.997,- (schaal 11) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst van 28-36 uur per week voor de duur van 1 jaar welke bij goed functioneren omgezet kan worden in een vast dienstverband.
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Gemeenten, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%, dat vrij te besteden is aan extra inkomen, verlof, studie, aanschaf van een fiets, het vergoeden van een sportabonnement enz.
 • Onze organisatie kent 26 verlofdagen bij een fulltime dienstverband. Het IKB biedt de mogelijkheid om maximaal 187 uur verlof bij te kopen.
 • Een pensioenregeling van het ABP.
 • Een reiskostenvergoeding woon-werk van € 0,23 per kilometer.
 • Een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar oog is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • We werken flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk. Hierbij heb jij de vrijheid om je eigen tijd in te delen.
 • Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving.

Wil je meer weten over deze functie?

Voor informatie over de inhoud van de functie en informatie over het team, kun je contact opnemen met Elske Schuurmans, teamleider Vastgoed & Geo-informatie. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 13 32 97 72.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel!

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button “solliciteren”. 

Voor deze functie vragen wij een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

HR medewerker Gabe

Vragen? Neem contact op met

Recruiter Gabe de Jong
☎ telefoonnummer06 18 10 58 97
✉ emailg.dejong@noordoostpolder.nl