Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Stagiair(e) verzekeringsmanagement

Ben jij een enthousiaste student en wil je een bijdrage leveren aan het team Bedrijfsvoering, Informatie & Control? Dan nodigen we je uit om bij ons mee te lopen als stagiair(e) verzekeringsmanagement.

Medewerker gemeente voor het Nationaal Binnenvaartmonument

Dit ga je doen

De gemeente Noordoostpolder heeft één medewerker die zich met schade en schadeverzekeringen. Dit houdt in het beheren en onderhouden van onze verzekeringsportefeuille, overleg voeren over aanpassingen en schades en claims afhandelen. De gemeente heeft hiervoor momenteel een zelf ontwikkeld registratie in Acces. Dit is qua continuïteit kwetsbaar. We willen laten onderzoeken hoe we het schade en verzekeringsmanagement anders kunnen regelen of organiseren, vanuit het gemeentelijke belang. Via een onderzoek vragen we om de huidige situatie in beeld te brengen (nulmeting) en van daaruit te zoeken naar alternatieve manieren om dit te organiseren. En wat dit betekent voor de huidige manier van organiseren.

Dit breng je mee

  • Je bent momenteel ingeschreven voor HBO opleiding in de richting van bedrijfskunde of economie.
  • Je vindt het leuk je te verdiepen in hoe en waarom iets georganiseerd is en om te oordelen of en welke alternatieven mogelijk zijn.

Waar loop je stage?

Het cluster Advies verleent professionele adviesdiensten aan de hele organisatie op verschillende terreinen. Jij komt stage lopen bij het team Bedrijfsvoering, informatie & control, waarin adviseurs op veel verschillende vakgebieden gepositioneerd zijn, zoals statistiek en onderzoek, informatiemanagement, inkoop en bedrijfsvoeringsadvies en control.

Wil je meer weten over deze stage?

Petra Boekhout, Teamleider Bedrijfsvoering, Informatie & Control, kan je alles vertellen over deze stage. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 48 13 46 48.

Herken jij jezelf in bovenstaande stagevacature en is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel!

Stuur je cv en motivatie via de mail naar Lotte Broers, l.broers@noordoostpolder.nl.

Voor deze stage vragen wij een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).