Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Strategisch beleidsadviseur HR

Ben jij die verbindende, proactieve en enthousiasmerende collega? Dan zoeken we jou als Strategisch beleidsadviseur HR.

Uren per week32-36 uur
Salarismax. € 5.997,-
IKB17,05 %
Reiskosten woon-werk€ 0,23 per kilometer
Contracttijdelijk, met uitzicht op vast

Dit vind je leuk om te doen

De functie van strategisch (beleids)adviseur HR is een bruisende mix van advies, beleid, procesbewaking en relatiebeheer. 

In jouw adviserende rol ben jij sparringpartner voor managers en teamleiders. Je adviseert hen over personele vraagstukken, organisatorische vraagstukken en strategische HR-thema’s. Je bent hierbij de verbindende schakel en zorgt voor afstemming en samenhang tussen jouw vakgebied en de organisatie. 

Je bent niet alleen adviseur voor jouw cluster maar ook onze radar voor interne en externe ontwikkelingen. Je signaleert, analyseert en vertaalt deze naar integrale advisering, beleid en projecten, waardoor je bijdraagt aan de ontwikkeling van het team en de organisatie als geheel.

Je brengt verschillende organisatiethema's samen, zoals strategische personeelsplanning, medewerkertevredenheid, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, leiderschap en leer- en ontwikkelmogelijkheden.

Met jouw creativiteit en strategisch vermogen denk je in kansen en mogelijkheden. Je brengt de organisatie in beweging en helpt ons groeien.

Pioniers hebben hier van water, land gemaakt, 80 jaar geleden. Avonturiers brachten dit gebied tot leven. Mensen zoals jij ontdekken dagelijks hun toekomstige werkplek hier.

HALLO, wij zijn gemeente Noordoostpolder. Bij ons werken is niet voor iedereen. Doe jij je werk met Hartstocht, ga jij het Avontuur niet uit de weg, ben je Leergierig, heb je het Lef om het anders te doen én Ontmoet je graag collega’s, inwoners en ondernemers?

Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijk en in je werk te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. We doen hier de juiste dingen, dat doen we open en transparant. En we nemen de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. Het is mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. We hebben het hier goed voor elkaar!

 • Je hebt WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als adviseur HR met (strategische) HR- en organisatie vraagstukken.
 • Je houdt van pionieren en netwerken.
 • Je hebt een tactvolle en overtuigende manier van adviseren.
 • Je bent innovatief, samenwerkingsgericht en kunt enthousiasmeren op alle organisatie niveaus.
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling.
 • Gelet op het takenpakket is een dienstverband van 32 uur per week de minimale omvang.
 • Een salaris passend bij de kennis en ervaring die je meebrengt, maximaal € 5.997,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11).
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Gemeenten waaronder een Individueel Keuze Budget van 17,05% vrij te besteden aan bijvoorbeeld extra inkomen, verlof of studie.
 • Een reiskostenvergoeding woon-werk van € 0,23 per kilometer.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • De mogelijkheid om in overleg gedeeltelijk thuis te werken (vergoeding voor hybride werken van € 3,- per dag).
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie om deze na 1 jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Cluster Advies bestaat uit collega’s die elke dag met hartstocht werken binnen hun vakgebied. Het cluster is zowel gericht op de interne organisatie als op onze inwoners en organisaties in Noordoostpolder. Het gaat om vraagstukken op het gebied van onder andere juridische zaken, human resources, leefbaarheid, openbare orde en veiligheid, communicatie, inkoop en informatiemanagement. Het cluster is volop in ontwikkeling naar het verstevigen van zijn strategische positie.

Het team HR is onderdeel van het cluster Advies en bestaat uit diverse HR medewerkers op het gebied van beleid, advies, recruitment, personeels- en salaris administratie en functioneel beheer.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Miranda de Wolff, manager Advies op telefoonnummer 06 83 23 69 59.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel! 

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button “solliciteren”.

Voor deze functie vragen wij een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
Deze vacature staat open zolang hij online staat.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

HR medewerker Gabe

Vragen? Neem contact op met

Recruiter Gabe de Jong
☎ telefoonnummer06 18 10 58 97
✉ emailg.dejong@noordoostpolder.nl