Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Teamleider Klant Contact Centrum (KCC)

Gemeente Noordoostpolder is op zoek naar een ervaren, flexibele en slagvaardige Teamleider Klant Contact Centrum (KCC).

Reactietermijn verstreken

32-36 uur | maximaal € 5.021,- (schaal 10A) bruto per maand bij 36 uur | tijdelijk contract met uitzicht op vast | IKB 17,05%

Dit ga je doen

Het cluster Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Noordoostpolder zoekt per direct een enthousiaste en ervaren teamleider die het team meeneemt in tijden van ontwikkeling. 

De instroom van arbeidsmigranten, toenemende (energie)armoede, veranderende wet- en regelgeving en de krappe arbeidsmarkt vragen een andere manier van werken en organiseren. Daarnaast ontwikkelen we ons binnen het KCC om procesgericht te werken, meer samen te werken en samen verantwoordelijkheid te nemen. 

Wij zoeken iemand die snapt wat er aan de hand is en ons helpt om deze opgaven te vertalen naar wat er nodig is in de teams en voor de individuele medewerkers.

Je wordt teamleider van ca. 20 medewerkers bij de teams sociaal loket, procesbegeleiders, financieel loket, het woonloket en het webteam. Samen met de teamleider eerste lijn en burgerzaken, de clustermanager en de adviseur dienstverlening ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing én de doorontwikkeling van het cluster.

Dit breng je mee

Wij zoeken een mens- en resultaatgerichte collega. Uiteraard verwachten we dat je daarnaast beschikt over de kennis en kunde die nodig is om deze functie uit te voeren:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-niveau
 • Je hebt aantoonbaar leidinggevende ervaring. Ervaring in het werken bij een gemeente is niet noodzakelijk. Wel ben je in staat om je de materie snel eigen te maken
 • Je bent een positief ingesteld mens en oprecht geïnteresseerd in wat er speelt en wat iemand beweegt
 • Je bent in staat mensen te motiveren en het team in beweging te krijgen
 • Door jouw ervaring en mensenkennis herken je snel situaties die aandacht vragen. Zowel op individueel vlak als in teamverband. Je weet daar de juiste interventies voor in te zetten
 • Je stimuleert zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en regie en open en duidelijke communicatie op elk niveau. Hierin geef je zelf het goede voorbeeld.

Dit bieden wij

Werk waar jij plezier in hebt. Dat plezier bestaat uit een informele werksfeer, prettige collega’s en een afwisselende baan. Leidinggevenden geven vertrouwen en ruimte zodat de medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doen waar ze goed in zijn.

Daarnaast:

 • Een brutosalaris van maximaal € 5.021,- per maand bij 36 uur (schaal 10A)
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao gemeenten waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% vrij te besteden aan extra inkomen, verlof of studie
 • Onze organisatie kent een ruime verlofregeling en het IKB biedt je daarnaast de mogelijkheid om maximaal 4 weken bij te kopen
 • Deelname aan de pensioenregeling van het ABP
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, deze kan na 1 jaar omgezet worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Variabele werktijden (thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, maar gezien de aard van de functie is aanwezigheid van de teamleider op kantoor, dichtbij de medewerkers, het meest gewenst).

Wil je meer weten over deze functie?

Eric Streefland, manager Dienstverlening, kan je alles vertellen over deze functie. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 51 21 16 29.

Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Tjeerd Olthof (adviseur HR) op telefoonnummer 0527 63 39 11.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button “solliciteren”.

Een assessment maakt deel uit van de procedure.
Kom je bij ons werken, dan vragen we een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Werken voor de Noordoostpolder

Werken bij de lokale overheid is leuk; zeker bij de gemeente Noordoostpolder. Hier kun je je hart ophalen. Want je kunt werken voor een gemeente die volop in ontwikkeling is. Die nog dichter bij de samenleving wil staan en bewust verbinding zoekt met haar inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. En die jou daarvoor de ruimte geeft. Natuurlijk, rekening houden met de regels hoort daarbij, maar dat kan op een flexibele manier. Zo spelen we (pro)actief in op wat er leeft onder onze inwoners, samenwerkende partners en bedrijfsleven. Dit vraagt van jou de nodige vaardigheden. Goed kunnen samenwerken en een gezonde dosis creativiteit en lef zijn hiervan treffende voorbeelden. Vanzelfsprekend voel je je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijfsleven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reactietermijn verstreken