Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Teamleider VTH

Wil jij aan de slag bij een gezellige afdeling? Ben jij op zoek naar afwisseling in je werk? Dan is dit de baan die bij jou past! Voor het cluster Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente Noordoostpolder zijn wij op zoek naar een ervaren, flexibele en slagvaardige Teamleider Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH).

Uren per week

32-36 uur

Salarisniveau

max. € 5.366,-

IKB

17,05 %

Contract

tijdelijk, met uitzicht op vast

Dit is het team

VTH is verantwoordelijk voor vergunningverlening, toezicht en handhaving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlenen van een vergunning voor een woning of bedrijfspand of voor een evenement. Het toezicht en de handhaving richt zich op het toezicht tijdens de bouw van een pand, het strijdig gebruik van een gebouw of op de regels in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). VTH kan het uiteraard niet alleen, samenwerken (verbinden) is daarom belangrijk voor ons.  

Dit vind je leuk om te doen

Wij zoeken jou, een verbinder die op een inspirerende manier leidinggeeft aan professionals. Je hebt als leidinggevende oog voor de ontwikkeling van mensen en stimuleert zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, regie en open en duidelijke communicatie, waarden die jou op het lijf zijn geschreven. Je stuurt bij wanneer nodig, vanuit vertrouwen. Je bent gericht op leren en ontwikkelen van je team en richt je vooral op de mensen; energie en werkplezier binnen je team.

Naast je rol als teamleider neem je een aantal andere verantwoordelijkheden op je zoals die van kredietbeheerder en regisseur voor Brandweer, de Politie en de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek. Als regisseur zorg je er bijvoorbeeld voor dat er werkafspraken worden gemaakt tussen de verschillende partijen. 

Je wordt teamleider van ca. 20 medewerkers die werkzaam zijn binnen de diverse vakgebieden van VTH. Samen met de manager en de procesregisseurs ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing én de doorontwikkeling van het cluster.

Pioniers hebben hier van water, land gemaakt, 80 jaar geleden. Avonturiers brachten dit gebied tot leven. Mensen zoals jij ontdekken dagelijks hun toekomstige werkplek hier.

HALLO, wij zijn gemeente Noordoostpolder. Bij ons werken is niet voor iedereen. Doe jij je werk met Hartstocht, ga jij het Avontuur niet uit de weg, ben je Leergierig, heb je het Lef om het anders te doen én Ontmoet je graag collega’s, inwoners en ondernemers?

Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijk en in je werk te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. We doen hier de juiste dingen; dat doen we open en transparant. En we nemen de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. Het is mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. We hebben het hier goed voor elkaar!

Wij zoeken een mens- en resultaatgerichte collega. Uiteraard verwachten we dat je daarnaast beschikt over de kennis en kunde die nodig is om deze functie uit te voeren:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring. Ervaring in het werken bij een gemeente is niet noodzakelijk. Wel ben je in staat om je de materie snel eigen te maken.
 • Je bent een positief ingesteld mens en oprecht geïnteresseerd in wat er speelt en wat iemand beweegt.
 • Je bent in staat mensen te motiveren en het team in beweging te krijgen.
 • Je bent een verbinder zowel intern als extern gericht.
 • Door jouw ervaring en mensenkennis herken je snel situaties die aandacht vragen. Zowel op individueel vlak als in teamverband. Je weet daar de juiste interventies voor in te zetten.
 • Je stimuleert zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, regie en open en duidelijke communicatie op elk niveau. Hierin geef je zelf het goede voorbeeld.

Werk waar jij plezier in hebt. Dat plezier bestaat uit een informele werksfeer, prettige collega’s en een afwisselende baan. Leidinggevenden geven vertrouwen en ruimte zodat de medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doen waar ze goed in zijn.

Daarnaast bieden wij:

 • Een brutosalaris van maximaal € 5.366,- per maand bij 36 uur (schaal 10A).
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao gemeenten waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% vrij te besteden aan extra inkomen, verlof of studie.
 • Onze organisatie kent een ruime verlofregeling en het IKB biedt je daarnaast de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen.
 • Deelname aan de pensioenregeling van het ABP.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, deze kan na 1 jaar omgezet worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Variabele werktijden (thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, maar gezien de aard van de functie is aanwezigheid van de teamleider op kantoor, dichtbij de medewerkers, het meest gewenst).

Wil je meer weten over deze functie?

Marianne Wierstra, manager VTH, kan je alles vertellen over deze functie. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 13 32 91 70. Is zij niet bereikbaar dan kan je vragen over de functie stellen aan Tjeerd Olthof (HR-adviseur). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 18 10 57 88.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Stuur dan uiterlijk 9 oktober a.s. je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button “solliciteren”. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 16 oktober a.s., reserveer deze datum daarom alvast in je agenda.

Een assessment maakt deel uit van de procedure en deze vindt plaats op woensdag 25 oktober a.s.

Kom je bij ons werken, dan vragen we een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG P).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

HR medewerker Sanne

Vragen? Neem contact op met

Assistent Recruiter

Sanne Lageveen

☎ telefoonnummer

06 18 10 57 84

✉ email

s.lageveen@noordoostpolder.nl