Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Toezichthouder Civiele Techniek

Wij zoeken voor het team Toezicht van het cluster Wijkbeheer een vooruitstrevende en positieve Toezichthouder Civiele Techniek

Aantal uren:  36 | max. € 3.732,- bij 36 uur (schaal 8) | IKB 17,05%

Wat zoeken wij?

Een ondernemende persoonlijkheid, die klant- en omgevingsgericht te werk gaat. Je zorgt ervoor dat de projecten op de juiste manier worden geleid. Je houdt toezicht, signaleert en lost problemen op waar nodig. Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, waaronder klanten en collega’s.

Wat ga je doen?

Als toezichthouder ga jij je bezig houden met een uitgebreid taakveld binnen het civiele werkterrein. Bevindingen rapporteer en bespreek je met de projectleider en betrokken partijen. Daarbij ligt het accent op de volgende werkzaamheden:

 • uitvoeren van dagelijks toezicht op civieltechnische werkzaamheden zoals het onderhoud en aanleg aan wegen, riolering, OV/VRI, kunstwerken, kabels en leidingen en in voorkomende gevallen groenvoorzieningen
 • ondersteunen en adviseren projectmanager, directievoerder, werkvoorbereider
 • opstellen van kleine onderhoudsopdrachten
 • aansturen aannemers
 • toezicht houden op en controleren van de naleving van contracten en veiligheidsvoorschriften
 • zorg dragen voor de naleving van juiste hoeveelheden en de juiste kwaliteit
 • verzorgen van administratie en technische zaken over civieltechnische werkzaamheden
 • deelnemen aan verslaglegging van bouw-, werk- en coördinatie vergaderingen
 • voorlichting geven aan inwoners, adviseren bij het afhandelen van klachten
 • mee draaien in de calamiteiten - en gladheidsconsignatie.

Kortom, als toezichthouder ga jij ervoor zorgen dat de projecten op de juiste manier worden geleid. Je lost problemen op waar nodig en je bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Jouw profiel

Je past in het profiel als je een afgeronde MBO/MTS- of HBO/HTS-opleiding hebt in de richting Civiele Techniek; grond-, weg- en waterbouw (GWW) of Infratechniek. Een andere opleiding, aangevuld met HBO Civiele Techniek of vakgerichte cursussen is ook een mogelijkheid.
Bij voorkeur heb je relevante ervaring met projectmatig werken, projectbeheersing en contractbeheersing en met het opstellen van rapportages. Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving. Je bent bekend met diverse contractvormen op het gebied van RAW, UAV, UAV-GC en EMVI.

Jouw competenties

Je hebt een stevige persoonlijkheid met inhoudelijke en technische kennis van het vakgebied. Je bent mondig en je kan je goed inleven in de diversiteit van alle partijen. Je levert kwaliteit en kijkt vooruit. Je hebt oog voor de omgeving waarin je werkzaam bent. Je houdt alles goed in de gaten door kritisch te observeren, rekening houdend met de wensen van alle partijen. 

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een team met professionals, een team dat altijd de samenwerking zoekt en elkaars expertise benut. We vragen veel maar er staat ook veel tegenover. In ieder geval prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt. 

En verder:

 • Een salaris van maximaal € 3.732,- bruto per maand (schaal 8) bij een fulltime dienstverband
 • Een werkweek met flexibele werktijden
 • Mogelijkheden om thuis te werken
 • Een ABP-keuzepensioen
 • Uitstekende verlofregelingen
 • Een aantrekkelijk opleidingsprogramma
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Aan jou de keuze wat je met dit budget doet. Vakantiegeld? Een keer per jaar laten uitbetalen? Extra verlofuren? Het kan allemaal!

Wil je meer weten over deze functie?

André Walrave, teamleider van het team Toezicht, kan je alles vertellen over deze functie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 48 13 46 30.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ina Koekoek, adviseur HR, via telefoonnummer 06 48 13 46 51.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel!

Stuur je CV en motivatie (bij voorkeur in pdf) via de button "solliciteren".

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor deze functie vragen wij een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Werken voor de Noordoostpolder

Werken bij de lokale overheid is leuk, zeker bij de gemeente Noordoostpolder. Hier kun je je hart ophalen. Want je kunt werken voor een gemeente die volop in ontwikkeling is. Die nog dichter bij de samenleving wil staan en bewust verbinding zoekt met haar inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. En die jou daarvoor de ruimte geeft. Natuurlijk, rekening houden met de regels hoort daarbij, maar dat kan op een flexibele manier. Zo spelen we (pro)actief in op wat er leeft onder onze inwoners, samenwerkende partners en bedrijfsleven. Dit vraagt van jou de nodige vaardigheden. Goed kunnen samenwerken en een gezonde dosis creativiteit en lef zijn hiervan treffende voorbeelden. Vanzelfsprekend voel je je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijfsleven.