Verhuizing doorgeven

Verhuist u binnen de gemeente naar een ander adres? Of komt u vanuit een andere gemeente in de gemeente Noordoostpolder wonen? Geef uw verhuizing op tijd door, uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum. Gaat u bij iemand inwonen? Dan heeft u toestemming van de hoofdbewoner nodig. Meer informatie vindt u onder het kopje 'Wat u moet weten'.
  • Geef uw verhuizing op tijd door: van 4 weken voor tot uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum
  • Geeft u uw verhuizing later dan 5 dagen na de verhuisdatum door, dan gaat de adreswijziging in op de dag van uw aangifte
  • Zorg ervoor dat uw adresgegevens kloppen. Meer dan 600 overheidsorganisaties (zoals de Belastingdienst en de leerplichtambtenaar) maken er gebruik van
  • Verhuist u van of naar een andere gemeente? Dan hoeft u zich niet uit te schrijven bij uw oude gemeente

Inwonen

Verhuist u naar een adres waar al iemand woont? Dan moet de hoofdbewoner toestemming geven dat u mag worden ingeschreven op dat adres. Hij of zij kan dat online doorgeven door in te loggen met DigiD.

Toestemming geven (Inloggen met DigiD als hoofdbewoner)

Het is ook mogelijk een toestemmingsformulier te downloaden.

pdf Toestemming voor woonadres (PDF, 133.68 KB)
 

  Let op: het geven van toestemming is niet genoeg; u moet ook zelf uw verhuizing doorgeven.

In verband met het coronavirus is onze dienstverlening tijdelijk anders dan u van ons gewend bent. De vrije inloop op maandag- en woensdagochtend vervalt tot en met dinsdag 28 april. Wel kunt u dagelijks bij ons terecht op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via 0527 63 39 11.

Geen

Uw Reactie
Uw Reactie