Verkeerskundige

Sollicteren

Na de eerste inrichting midden vorige eeuw is de gemeente Noordoostpolder toe aan een nieuwe ontwikkeling van onze fysieke leefomgeving. Met aandacht voor de wensen van nu en respect voor het verleden. Dit geldt ook voor het wegenbeheer en verkeer. Hierdoor is er een vacature ontstaan voor een

Verkeerskundige

Aantal uren:  32-36 I max. €4.048,- bij 36 uur (schaal 9) I tijdelijk/vast I Individueel keuze budget 17,05%

Foto bij vacature verkeerskundige

Dit ga je doen

Evenementen, bouwprojecten, verkeersveiligheid en bereikbaarheid, dit zijn een paar van de aspecten waar je mee te maken krijgt als verkeerskundige. Je werkt de verkeersveiligheids- en bereikbaarheidsopgaven uit en je formuleert oplossingen op geconstateerde grotere en kleinere knelpunten en verbeterpunten. Daarnaast pak je zelfstandig de meldingen op die via de Meldingen openbare ruimte (MOR) worden doorgezet en welke betrekking hebben op wegenbeheer en verkeer.

Je komt met breed gedragen oplossingen voor meldingen over verkeerssituaties in hun buurt, stemt deze af en zorgt ervoor dat ze worden uitgevoerd.  Dit doe je in samenwerking met de toezichthouders en vakspecialisten van het cluster Wijkbeheer, waarbij je gebruik maakt van hun praktijkervaringen en signalen die zij uit de samenleving ontvangen.

Verder verricht je diverse verkeerskundige werkzaamheden, waaronder het voorbereiden van verkeersmaatregelen en advisering over onder andere omleidingen, bewegwijzering en bereikbaarheidsregie. Je ziet snel resultaat van je werk en hebt veel contact met in- en externe partijen. Intern bijvoorbeeld met je eigen collega’s van Ingenieursbureau, Ruimtelijke Ontwikkeling en Wijkbeheer. Voorbeelden van externe partijen waar je mee samenwerkt zijn de wijkplatforms, dorpsbelangen en belangengroeperingen zoals de LTO, Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland.

Dit breng je mee

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau op het gebied van verkeerskunde en/of wegbeheer
  • Je bent een netwerker die makkelijk schakelt met anderen, of het nu gaat om collega’s, externe partijen of inwoners
  • Je denkt in mogelijkheden en kansen en durft verbetervoorstellen aan te dragen
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent een teamspeler
  • Je vindt het geen probleem om buiten reguliere kantoortijden te werken om bijvoorbeeld informatieavonden voor buurtbewoners bij te wonen.

Dit bieden wij

  • Ruimte voor groei en ontwikkeling
  • Een salaris van maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband. Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Gemeenten waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% vrij te besteden aan extra inkomen, verlof of studie

Zie ook overige arbeidsvoorwaarden

Wil je meer weten over deze functie?

Gerrit Taal, Coördinator Realisatie en Beheer bij het Ingenieursbureau, kan je alles vertellen over deze functie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 48 13 46 45.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel!
Stuur je CV en motivatie uiterlijk 3 november via de button “solliciteren”.

Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 15 november.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
Voor deze functie vragen wij een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Uw Reactie
Uw Reactie