Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Verkiezingsmarkt op het Kettingplein

06 maart 2023
Nieuws
Logo Flevoland kiest voor samen

Op zaterdag 11 maart is er op het Kettingplein in Emmeloord een verkiezingsmarkt voor de Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen. Van 11:00 tot 16:00 uur kunnen winkelende bezoekers kennismaken met verschillende politieke partijen en hun standpunten.

De verkiezingsmarkt biedt de kans om rechtstreeks met vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen in gesprek te gaan en hen te bevragen over hun standpunten en plannen voor Flevoland. Daarnaast zijn er informatiestands en flyers beschikbaar om meer te weten te komen over de verkiezingen en de verschillende politieke partijen.

Burgemeester Roger de Groot benadrukt het belang van stemmen bij de verkiezingen en zegt: "Het is belangrijk dat inwoners uit Noordoostpolder hun stem laten horen en zo invloed uitoefenen op de toekomst van hun provincie en waterschap. De verkiezingsmarkt biedt een uitstekende gelegenheid om je te oriënteren op de verschillende politieke partijen en hun standpunten, zodat je weloverwogen kunt stemmen op woensdag 15 maart!"

Om kiezers te helpen bij het maken van hun keuze, zijn er ook stem- en kieshulpen beschikbaar. Het kieskompas voor de Provinciale Staten is te vinden op flevoland.kieskompas.nl en voor de Waterschapsverkiezingen op mijnstem.nl/waterschappen