Werk aan de weg

logo werk aan de weg

Rotonde Pastoor Koopmansplein open voor verkeer

De rotonde die is aangelegd op de kruising Koningin Julianastraat en Pastoor Koopmansplein is vrijdag 17 juli opgesteld voor het verkeer. De rotonde moet zorgen voor een betere en veilige doorstroming van het verkeer.

Na de zomer de omgeving

Dit betekent niet dat het project al helemaal klaar is. Na de vakantie wordt de omgeving verder afgemaakt en het groen aangelegd. De verwachting is dat het hele project in oktober klaar is.


De Deel

De werkzaamheden op de Deel in Emmeloord verlopen voorspoedig. Benieuwd hoe De Deel er straks uit ziet? Bekijk een animatievideo van de herinrichting. 

Plattegrond van werkzaamheden aan de Deel

Horecapaviljoen

In verband met de bouw van het horecapaviljoen wordt een gedeelte van de Kleine Deel gebruikt voor bouwopslag en werkruimte.

Heeft u vragen of opmerkingen?

De werkzaamheden kunnen enige hinder opleveren. Uiteraard streeft de aannemer er naar dit tot een minimum te beperken. Heeft u desondanks vragen over deze werkzaamheden dan kunt u deze stellen aan de uitvoerder, de heer. A. Faber, telefoonnummer 06-10371726.


Werkzaamheden Provincie Flevoland

Op flevowegen.nl vindt u meer informatie over werkzaamheden aan provinciale wegen. Ook kunt u zich daar aanmelden voor hun gratis SMS-waarschuwingsdienst. U ontvangt dan sms-berichten over calamiteiten en werkzaamheden op uw route. Bij werkzaamheden houden zij ook op de hoogte via Twitter. U kunt hen volgen via @flevowegen.

Groot Onderhoud Friese Sluis

De Provincie nodigt u uit voor een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de Friese sluis. Dit vindt plaats op dinsdag 1 september tussen 18.30 en 20.30 uur in Beachclub, Industrieweg 2, Lemmer.

Vanaf 1 oktober is de weg afgesloten voor verkeer, behalve voor fietsers. Omleiding is via Bant over de A6. Landbouwverkeer rijdt via de Lemsterweg, Ruttenseweg, Hopweg.

Kaartje met omleidingsroute werkzaamheden Friese Sluis

Wij werken maatschappelijk verantwoord

Het onderhoud van wegen gebeurt met respect voor mens en milieu:

  • Aannemers moeten werken volgens een bestek met duurzame maatregelen (energieverbruik, materialen etc.).
  • Keuze voor een aannemer die bezig is met CO2 reductie.
  • Toepassing van maximaal 50% gerecycled asfalt  in het nieuwe asfalt.
  • Inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld als verkeersregelaar, opruimen van bermen).
Uw Reactie
Uw Reactie