Werkconferentie ‘Krachtig tegen Armoede’

Logo Krachtig tegen Armoede
10 nov 2017

Samen met mensen die in armoede leven en ondersteunende partijen wil de gemeente armoede in Noordoostpolder verminderen. Om samen plannen te maken organiseert de gemeente de werkconferentie ‘Krachtig tegen Armoede’. Iedereen die zich wil inzetten voor mensen die in armoede leven of problematische schulden hebben, is welkom! De werkconferentie is op donderdag 23 november van 15.30 tot 20.00 uur in het ROC Friese Poort in Emmeloord. Aanmelden kan door een mailtje te sturen voor 17 november aan krachtignop@noordoostpolder.nl

Wethouder Hennie Bogaards: “Om krachtig tegen armoede op te kunnen treden hebben we alle hulp van inwoners en partners nodig. Ik vind het fantastisch te zien hoe de verschillende partijen elkaar weten te vinden op dit onderwerp. Onze gezamelijke inzet om armoede buiten de deur te houden geeft energie.”

Samen met mensen in armoede en ondersteunende partijen

Afgelopen zomer bespraken ondersteunende partijen en mensen die in armoede leven waar de kansen en knelpunten liggen. Dit heeft geresulteerd in een lijst aandachtspunten beschreven in de ontwikkelagenda. De ontwikkelagenda is het uitgangspunt van de werkconferentie.

De ontwikkelagenda is na te lezen op
https://www.noordoostpolder.nl/noordoostpolder-krachtig-tegen-armoede