Werken bij de gemeente

Op zoek naar een baan of stageplaats bij een gemeente die van betekenis wil zijn voor haar inwoners? Kijk dan op onze vacaturesite of meld je aan voor een stageplaats.

Naar de vacatures


Over de organisatie

Bij gemeente Noordoostpolder werken zo'n 315 medewerkers. Er wonen circa 46.000 mensen in Noordoostpolder. Het is een relatief jonge gemeente die ruim 70 jaar geleden op de tekentafel ontstond. De medewerkers doen hun best om van betekenis te zijn voor de inwoners, bedrijven en instellingen. Het liefst doen ze dat op een manier die de samenleving helpt en faciliteert. De ambtelijke organisatie is blijvend in ontwikkeling en past zich aan door te doen. We zijn daarmee nooit klaar.

Organogram

Stages

Wij bieden studenten graag de kans om kennis en ervaring op te doen bij onze organisatie. Heb je belangstelling voor een stage? Stuur dan een stageverzoek in de vorm van een brief met C.V. via de vacaturewebsite van de gemeente Noordoostpolder.

Geef duidelijk aan welke opleiding je doet, in welk studiejaar je zit, wat voor soort stage je zoekt en welke periode je stage wilt lopen. Dan kijken wij of er een geschikte plek is in onze organisatie voor jouw stagewens.

Uw Reactie
Uw Reactie