Woonkavels Espel

Espel Fase 1

Fase 1 is grotendeels verkocht en bebouwd. Voor de actuele stand van zaken kunt u kijken op de kavelkaart. Indien er kavels beschikbaar zijn staan deze in de kleur groen weergegeven op de digitale kavelkaart. De gele kavels zijn projectmatige kavels en komen toe aan een aannemer/projectontwikkelaar. Wanneer u op de kavel klikt, kunt u zien welke projectontwikkelaar eigenaar is en contact met hun opnemen.

> Kavelkaart

Espel Fase 2A

De gemeente Noordoostpolder gaat nieuwe kavels in Espel West in de verkoop brengen.

Kavels
De Kavelkaart Espel is een digitale kaart waarop de kavels van Espel staan weergegeven. Als u op een kavel klikt, krijgt u meer informatie te zien over deze kavel.
Voor de actuele stand van zaken kunt u kijken op de kavelkaart. Indien er kavels beschikbaar zijn staan deze in de kleur groen weergegeven op de digitale kavelkaart. De gele kavels zijn projectmatige kavel en komen toe aan een aannemer/projectontwikkelaar. Wanneer u op de kavel klikt kunt u zien welke projectontwikkelaar eigenaar is en contact met hun opnemen. Op kavel 200 worden rijwoningen ontwikkeld door een projectontwikkelaar. Het is nog niet bekend welke projectontwikkelaar dit gaat ontwikkelen.

Particuliere kavels
Groene kavels zijn beschikbare kavels. Wanneer u geïnteresseerd bent in de kavel, kunt u een optie nemen. In de optietijd kunt u op zoek naar een aannemer of projectontwikkelaar om samen de mogelijkheden voor het bouwen van een woning te bekijken. Een optie kost € 500,- (deze wordt verrekend bij de notaris wanneer u de kavel afneemt) en is in eerste instantie voor 4 maanden, maar kan verlengd worden.

Op het kavelpaspoort staat informatie over de kavels weergegeven zoals de lengte, de breedte en het bebouwingsvlak waarbinnen het hoofdgebouw moet worden gebouwd.

> Kavelkaart

pdf Kavelpaspoort Espel West fase 2A (PDF, 186.85 KB)

Bent u benieuwd hoe het bouwen van een eigen woning op een particuliere kavel in zijn werk gaat? Bekijk dan de film: 'Zelf een woning naar eigen wens realiseren in de Noordoostpolder'

Overige informatie

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met Team vastgoed per email mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527 63 39 11.

Uw Reactie
Uw Reactie