Woonkavels Kraggenburg

De gemeente Noordoostpolder heeft kavels in Kraggenburg-Zuid in de verkoop.

Kavels

De Kavelkaart Kraggenburg-Zuid is een digitale kaart waarop de kavels van Kraggenburg staan weergegeven. Als u op een kavel klikt, krijgt u meer informatie te zien over deze kavel.

Projectmatige kavels

De gele kavels zijn projectmatige kavels en worden ontwikkeld door Nieuwbouw Advies Flevoland.

Particuliere kavels

Groene kavels zijn beschikbare kavels. Wanneer u geïnteresseerd bent in de kavel, kunt u een optie nemen. In de optietijd kunt u op zoek naar een aannemer of projectontwikkelaar om samen de mogelijkheden voor het bouwen van een woning te bekijken. Een optie kost € 500,- (deze wordt verrekend bij de notaris wanneer u de kavel afneemt) en is in eerste instantie voor 4 maanden, maar kan verlengd worden.

Bij een particuliere kavel koopt een particulier zelf de kavel aan bij de gemeente en zoekt een aannemer naar keuze. Wanneer u geïnteresseerd bent in een kavel, zijn er van alle particuliere kavels zogenaamde kavelpaspoorten beschikbaar. Op een kavelpaspoort staat informatie weergegeven zoals de lengte van een kavel, de breedte van een kavel en het bebouwingsvlak waar binnen het hoofdgebouw moet worden gebouwd.

> Kavelkaart Kraggenburg-Zuid

pdf Kavelpaspoort Kraggenburg-Zuid (PDF, 568.3 KB)

Bent u benieuwd hoe het bouwen van een eigen woning op een particuliere kavel in zijn werk gaat? Bekijkt u dan de film: 'Zelf een woning naar eigen wens realiseren in de Noordoostpolder'

Aardgasvrij

Kraggenburg-Zuid wordt een duurzame en aardgasloze woonwijk, u kunt hiervoor meer informatie vinden op www.energieloketflevoland.nl

Overige informatie

Voor meer informatie over vergunningen kunt u terecht op www.omgevingsloket.nl.
Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl

Vragen

Heeft u interesse naar één van deze kavels of wenst u eens iemand te spreken die samen met u kan kijken welke kavel het beste geschikt is voor uw bouwplan, neemt u dan contact op met mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527 63 39 11.

Uw Reactie
Uw Reactie