Woonkavels Luttelgeest

Luttelgeest Fase 3

Fase 3 is nagenoeg volgebouwd. Voor de actuele stand van zaken kunt u kijken op de kavelkaart. Er is nog 1 kavel beschikbaar! Deze kavel staat in de kleur groen weergegeven op de digitale kavelkaart.

Kavelkaart Fase 3

Inbreidingslocatie Kerkstraat

In de voormalige katholieke kerk worden maximaal zes woningen gerealiseerd. Op het naastgelegen schoolterrein is plaats voor maximaal negen rijwoningen. Tussen de schoollocatie en de kerk komen twee particuliere kavels die geschikt zijn voor vrijstaande woningen.

Mateboer Projectontwikkeling zal de woningen op de kerk- en schoollocatie ontwikkelen, realiseren en verkopen. Meer informatie over het plan is te vinden op kerkenschool.nl

De twee vrije kavels nabij de voormalige katholieke kerk worden uitgegeven door de gemeente Noordoostpolder. Bent u geïnteresseerd in een van deze bouwkavels, dan kunt u dat laten weten via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl.

Luttelgeest Fase 4

De gemeente Noordoostpolder gaat afhankelijk van het bouwrijp maken en de bestemmingsplanprocedure naar verwachting volgend jaar nieuwe kavels in fase 4 in de verkoop brengen.

Kavelaanbod 
Voor deelfase 1 hebben we een verkavelingsplan gemaakt, deze is nog indicatief. Door op de onderstaande Kavelkaart te klikken, komt u op de kaart waarop de kavels van deze fase in Luttelgeest staan weergegeven. Nadere informatie volgt.

Particuliere kavels worden door middel van een loting uitgegeven. Hierbij heeft een ingelote kandidaat het recht van eerste koop op een bepaalde kavel. De kandidaat koopt zelf de kavel en zoekt een aannemer naar keuze.

pdf Uitbreiding Luttelgeest fase 4, deel A (PDF, 114.85 KB)

Projectmatige kavels
Rijwoningen worden ontwikkeld door een aannemer/projectontwikkelaar.

Planning
De particuliere kavels worden uitgegeven door middel van een loting. Deze loting is nog niet gepland, naar verwachting is dit begin 2021.

Interesse
Heeft u interesse in een kavel in fase 4 van Luttelgeest? Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de actuele stand van de verkoop kunnen wij uw naam noteren op de geïnteresseerdenlijst. U kunt uw interesse kenbaar maken bij Team Vastgoed per email via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527 63 39 11.

Uw Reactie
Uw Reactie