Woonkavels Luttelgeest

Luttelgeest Fase 3

Fase 3 is nagenoeg volgebouwd. Voor de actuele stand van zaken kunt u kijken op de kavelkaart. De beschikbare kavel staat in de kleur groen weergegeven op de digitale kavelkaart.

Kavelkaart Fase 3

Luttelgeest Fase 4

Heeft u interesse in een kavel in fase 4 van Luttelgeest? Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de actuele stand van de verkoop kunnen wij uw naam noteren op de geïnteresseerdenlijst. U kunt uw interesse kenbaar maken bij Team Vastgoed per email via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527 63 39 11.

Inbreidingslocatie Kerkstraat

In de voormalige katholieke kerk worden zes woningen gerealiseerd. Op het naastgelegen schoolterrein is plaats voor maximaal negen woningen. Tussen de schoollocatie en de kerk komen twee vrije kavels.

Mateboer Projectontwikkeling zal de kerk en de schoollocatie verkopen. Meer informatie over het plan is te vinden op www.nieuwbouwkerkstraat.nl.

De twee vrije kavels nabij de voormalige katholieke kerk worden uitgegeven door de gemeente Noordoostpolder. Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel van de gemeente, dan kunt u dat laten weten via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl.

Kavelkaart Kerkstraat

Uw Reactie
Uw Reactie