Woonkavels Marknesse

Fase 3 deel A van de uitbreiding in Marknesse is volop in ontwikkeling!

Kavels

Wanneer u op de onderstaande Kavelkaart klikt, komt u op de digitale kaart waarop de nieuwe kavels van Marknesse staan weergegeven.
Als u op een kavel klikt, krijgt u meer informatie te zien over deze kavel. Naast de oppervlakte, woningtype en de prijs treft u hier ook informatie aan over de bouwhoogte, goothoogte en de dakrichting.

Projectmatige kavels

De gele kavels zijn projectmatige kavels en komen toe aan aannemers/ projectontwikkelaars. Wie dit zijn ziet u als u op een gele kavel klikt en doorklikt naar de projectwebsite.

Particuliere kavels

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kavel, kunt u zich melden bij Team Vastgoed per email via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527 63 39 11. 

Op een kavelpaspoort staat informatie weergegeven zoals de lengte van een kavel, de breedte van een kavel en het bebouwingsvlak waar binnen het hoofdgebouw moet worden gebouwd.

> Kavelkaart Marknesse-Zuid fase 3

pdf Kavelkaart Marknesse-Zuid fase 3 (PDF, 338.6 KB)

Bent u benieuwd hoe het bouwen van een eigen woning op een particuliere kavel in zijn werk gaat? Bekijk dan de film: 'Zelf een woning naar eigen wens realiseren in de Noordoostpolder'

Overige informatie

Voor meer informatie over vergunningen kunt u terecht op www.omgevingsloket.nl.

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl

Vragen

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u graag een afspraak?

Neemt u dan gerust contact op met Team Vastgoed per email via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527 63 39 11.

Uw Reactie
Uw Reactie