Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

Financiën Noordoostpolder vragen om waakzaamheid

Logo gemeente Noordoostpolder
Afgelopen week heeft college B&W van gemeente Noordoostpolder de jaarrekening 2019 en de voorjaarsrapportage 2020 vastgesteld.

Met recycle-tarief naar 60 kilo restafval in 2025

Planning Recycle-tarief
Goed afval scheiden en minder restafval overhouden: beter voor het milieu en inwoners krijgen invloed op de hoogte van hun afvalstoffenheffing. Dat is het recycle-tarief.

Perspectiefnota: koers uitzetten in onzekere tijden

Logo gemeente Noordoostpolder
Koers uitzetten en keuzes maken, dat was de belangrijkste opgave bij het uitwerken van het meerjarenperspectief voor de gemeentelijke financiën van Noordoostpolder.

Verkoop woningkavels in Ens van start

Kaartje met beschikbare kavels in Ens
Maandag 11 mei start de verkoop van 26 nieuwe woningbouwkavels in Ens. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met woensdag 27 mei inschrijven voor de loting.

Nog geen huur voor gemeentelijke accommodaties sport

Logo gemeente Noordoostpolder
Sportverenigingen in Noordoostpolder hoeven tot 1 september 2020 geen huur te betalen voor de binnen- en buitensportaccommodaties. Dat heeft het college van B&W besloten.

Tulpenkunstwerk HOU VOL

Boodschap in het tulpenveld: Hou vol!
HOU VOL, dat is de boodschap van gemeente Noordoostpolder voor alle inwoners. Een hart onder de riem voor ons allemaal. Het kunstwerk is gerealiseerd samen met kunstenaar Willem Hoogeveen. Hij maakte al eerder kunstwerken in tulpenvelden.

Bekendmaking Koninklijke Onderscheidingen

koninklijke onderscheiding
Een aantal inwoners van gemeente Noordoostpolder krijgt vrijdag 24 april een Koninklijke Onderscheiding. In een persoonlijke videoboodschap van burgemeester Jan Westmaas krijgen alle gedecoreerden dat te horen.

Woningbouw in Emmelhage

Logo gemeente Noordoostpolder
Om te kunnen blijven voorzien in de woningbehoefte in Emmeloord komen nieuwe particuliere bouwkavels en projectmatige woningen beschikbaar in Emmelhage.

Hulpmiddelencentrum failliet

Logo's gemeenten Urk, Dronten en Noordoostpolder
Het Hulpmiddelencentrum, hulpmiddelenleverancier in de gemeenten Dronten, Urk en Noordoostpolder is failliet. De drie gemeenten zijn hierover vandaag geïnformeerd door de curator.

Steunmaatregelen voor inwoners en ondernemers

Logo gemeente Noordoostpolder
Burgemeester Jan Westmaas: "Wij hopen dat deze maatregelen verlichting kunnen bieden aan hen die het nodig hebben om deze crisis door te komen.”
Abonneren op RSS-feed
Uw Reactie
Uw Reactie