Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

Gemeente stuurt brief aan zorgverzekering

Logo gemeente Noordoostpolder
Voor de inwoners van de gemeente Noordoostpolder is het noodzakelijk dat de spoedeisende en reguliere zorg goed geregeld is. Vandaag bracht het college van burgemeester en wethouders dit belang nogmaals, middels een brief, onder de aandacht van de verantwoordelijke zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Enquête Waar staat je gemeente

enquête Waar staat je gemeente
Vanuit de gemeente willen we graag weten hoe u denkt over uw buurt en de gemeente. Daarom doen we hier jaarlijks onderzoek naar.

Voor elk bezoek milieustraat € 2,- cadeau

Actie milieustraat, ontvang € 2 voor elk bezoek milieustraat
Vanaf vandaag krijgen alle inwoners per bezoek aan de milieustraat een waardebon van € 2,- cadeau. Deze is te besteden in de webshop van HVC op hvcgroep.nl/webshop.

Noordoostpolder zoekt pleegouders

Anjo Simonse (wethouder jeugd), Astrid Damman (voorzitter de Meeuwen) en Hein Verweij (penningmeester de Meeuwen)
Samen met pleegzorgorganisatie Vitree zoekt de gemeente Noordoostpolder naar nieuwe pleegouders. Donderdag 22 november is er een vrijblijvende informatieavond in ’t Voorhuys in Emmeloord. De avond start om 19.30 uur

Hart onder de riem voor medewerkers MC groep Emmeloord

Dr. Jansen ziekenhuis Emmeloord
Gisteravond sprak de gemeenteraad van Noordoostpolder haar zorg uit over de ziekenhuiszorg vanwege het faillissement van de MC groep. De raad vroeg de burgemeester om de medewerkers een hart onder de riem te steken in deze voor hen zo roerige tijd.

Gemeente in gesprek over continuïteit van zorg

Dr. Jansen ziekenhuis Emmeloord
De berichten over het faillissement van de IJsselmeerziekenhuizen met vestigingen/poliklinieken in Lelystad, Dronten, Emmeloord en op Urk (MC Groep) zal niemand zijn ontgaan. Wethouder Marian Uitdewilligen: “We krijgen vragen van inwoners, maar er is nog veel onduidelijk.”

Gemeente eist goede spoedeisende zorg voor Noordoostpolder

Met het faillissement van het MC ziekenhuis in Lelystad komt de acute zorg in Noordoostpolder onder druk te staan. Het is voor de inwoners van Noordoostpolder van groot belang dat er goede en bereikbare zorg is.

De heer Bouman voorgedragen als nieuwe burgemeester

Harold Bouman
De heer H.K. (Harald) Bouman wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Noordoostpolder. De gemeenteraad heeft dit besluit vanavond genomen in een besloten raadsvergadering.

Jeugdburgemeester Yorinthe geïnstalleerd

Nieuwe jeugdburgemeester met locoburgemeester Uitdewilligen
De gemeenteraad installeerde maandagavond Yorinthe de Jong (11) als nieuwe jeugdburgemeester van de Noordoostpolder. Zij nam de ambtsketen over van voorgangster Willemengs Schutte uit Ens.

Start vervanging Marknesserbrug

Omleidingsroute werkzaamheden Marknesserbrug
Gemeente Noordoostpolder gaat een nieuwe Marknesserbrug plaatsen. De oude brug is aan vervanging toe. Vanaf 8 oktober wordt al het verkeer omgeleid.
Abonneren op