Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt

Burgemeester Jan Westmaas met de 9 inwoners die een lintje ontvingen
Burgemeester Jan Westmaas heeft op vrijdag 3 juli de Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Negen inwoners kregen een onderscheiding vanwege hun buitengewone verdiensten voor de samenleving.

Visie op de gezondheidszorg Noordelijk Flevoland

Logo's gemeenten Urk en Noordoostpolder
Verschillende cliënten- en patiëntenraden hebben samen met de gemeenten Noordoostpolder en Urk en hun adviesraden sociaal domein een visie op de gezondheidszorg in Noordelijk Flevoland opgesteld.

Website project Nieuwe Natuur Schokland

Header website Nieuwe Natuur Schokland
Het project Nieuwe Natuur Schokland is in het leven geroepen vanwege de bodemdaling in het gebied en de noodzaak om de archeologische bodemschatten te bewaren.

Verkoop bouwkavels in Emmelhage van start

Luchtfoto bouwgrond Emmelhage
De gemeente brengt binnenkort nieuwe bouwkavels in de verkoop in Emmelhage. Het gaat om kavels in Fase 2B Noord en kavels aan de Theodoor Karel van Lohuizensingel in Fase 2A.

Website over wonen in Noordoostpolder live!

Header van de website woneninnoordoostpolder.nl. Beeld: luchtfoto Emmeloord
Wie op zoek is naar een woningbouwkavel of nieuwbouwproject in Noordoostpolder kan vanaf vandaag  terecht op woneninnoordoostpolder.nl.

Start dienstverlening Kredietbank Nederland

Wethouder Marian Uitdewilligen en Hans van der Meulen, algemeen directeur van Kredietbank Nederland ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
Inwoners met schulden kunnen vanaf komende week terecht bij de Kredietbank Nederland. Vanaf 1 juli voeren zij de schuldhulpverlening uit in de gemeente Noordoostpolder.

Gemeente wil kansen grijpen op gebied van wonen

Logo gemeente Noordoostpolder
Gemeente Noordoostpolder legt volgende week de concept-woonvisie ter inzage. De visie heeft als titel ’Kansen grijpen’.

Veerkracht in tijden van corona

Header Witboek ‘Op afstand verbonden: veerkracht in de Flevolandse jeugdhulp in tijden van corona’
In de hele zorgsector en ook in de Flevolandse jeugdhulp is het deze coronaperiode alle hens aan dek. Tegelijk zien we ook dat mensen zich aanpassen en initiatieven nemen om anderen te helpen

Gemeente werkt aan één laagdrempelige toegang

Logo gemeente Noordoostpolder
Gemeente Noordoostpolder is bezig met het inrichten van één toegang voor sociale vragen en ondersteuning. Eén centrale locatie met kennis en informatie over het veelzijdige aanbod van zorg, voorzieningen en regelingen.

Nieuwbouw Smedingplein

Visual nieuwbouw Smedingplein
Gemeente Noordoostpolder en ontwikkelaar Nico van Staveren tekenden woensdag 17 juni de verkoop- en exploitatieovereenkomst voor de realisatie van nieuwe woningen en commerciële ruimten aan het Smedingplein.
Abonneren op RSS-feed
Uw Reactie
Uw Reactie