Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

Steunmaatregelen voor inwoners en ondernemers

Logo gemeente Noordoostpolder
Burgemeester Jan Westmaas: "Wij hopen dat deze maatregelen verlichting kunnen bieden aan hen die het nodig hebben om deze crisis door te komen.”

Aanleg nieuwe rotonde in het centrum

Kaartje met omleiding werkzaamheden Koningin Julianastraat / Pastoor Koopmansplein
Op de kruising Koningin Julianastraat / Pastoor Koopmansplein / Noordzijde komt een rotonde. En de Koningin Julianastraat wordt opnieuw ingericht.

Afsluiting Nagelerstraat 30 maart – 10 april

Kaartje met omleidingsroute bij afsluiting Nagelerstraat
De werkzaamheden aan de Nagelerstraat liggen op schema. Voor de afrondende fase moeten we de weg twee weken afsluiten. Dat is nodig voor de aansluiting van de riolering en het asfalteren.

Raad krijgt keuze Bosbad

Zwembad
Op verzoek van de gemeenteraad heeft het college de afgelopen periode onderzocht hoe het Bosbad meer recreatieve functies kan krijgen. Het college ziet hiertoe de meeste mogelijkheden door een grote verbouwing van het zwembad.

Nieuwe rotonde Espelerweg

Espelerweg, waar de rotonde komt
Op 23 maart start de aanleg van de rotonde op de Espelerweg. Emmelhage fase 2 breidt verder uit. Daarom is het noodzakelijk een veilige aansluiting te maken op de Espelerweg bij de Nieuwlandenlaan. Tijdens het werk kan het autoverkeer er gewoon langs.

Nieuwe schuldhulpverlener in Noordoostpolder

Logo gemeente Noordoostpolder
Vanaf 1 juli gaat de Kredietbank Nederland de schuldhulpverlening in Noordoostpolder uitvoeren. Inwoners kunnen tot deze tijd terecht bij de Gemeentelijke Kredietbank Drenthe (GKB).

Burgemeester sluit pand na vondst hennepplantage

Logo gemeente Noordoostpolder
Op 27 februari heeft burgemeester Westmaas van gemeente Noordoostpolder een bedrijfspand laten sluiten voor de duur van drie maanden. Dit deed hij nadat de politie daar eerder die maand een in werking zijnde hennepplantage aantrof.

Nieuwe woningbouw Kraggenburg van start

Wethouder Wiemer Haagsma overhandigt de heer De la Vieter een bos bloemen
In Kraggenburg-Zuid is gestart met de bouw van nieuwe woningen. Een bijzonder moment omdat er voor het eerst in 20 jaar een nieuwbouw plan wordt gerealiseerd.

Visie op de gezondheidzorg in Noordelijk Flevoland

Logo's gemeenten Urk en Noordoostpolder
Verschillende cliënten- en patiëntenraden hebben samen met de gemeenten Noordoostpolder en Urk en hun adviesraden sociaal domein een visie op de gezondheidszorg in Noordelijk Flevoland opgesteld.

Aanpak 2e deel Nagelerstraat

Foto Nagelerstraat
Gemeente Noordoostpolder start op 10 februari met het tweede deel van de herinrichting Nagelerstraat. De kruising voor de Lidl wordt aangepakt om de oversteek veiliger en de doorstroming beter te maken. Het autoverkeer wordt omgeleid.
Abonneren op RSS-feed
Uw Reactie
Uw Reactie