Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

HR Kerncijfers gemeente Noordoostpolder

Logo gemeente Noordoostpolder
Jaarlijks publiceert de gemeente Noordoostpolder haar HR kerncijfers en het klachtenjaarverslag. Deze rapportages geven een cijfermatig overzicht van de interne bedrijfsvoering van de gemeentelijke organisatie over het afgelopen jaar 2020.

Voornemen grondaankoop Emmelhage

Foto huizen Emmelhage
Gemeente Noordoostpolder is in verband met verdere uitbreiding van de wijk Emmelhage, voornemens een perceel grond aan te kopen. Dit perceel ligt aan de Espelerweg, aansluitend aan de bestaande bebouwing van Emmelhage.

Onderzoek in de ondergrond voor aardwarmte

Foto van onderzoek in de ondergrond voor aardwarmte
Van 31 maart tot 5 mei vindt rond Ens onderzoek in de ondergrond plaats voor aardwarmte. Bewoners en bedrijven in de directe omgeving van de werkzaamheden ontvangen hierover een brief.

Aanbeveling nieuwe burgemeester voor Noordoostpolder

Foto Roger de Groot
De heer R.T. (Roger) de Groot uit Zuidwolde wordt bij de commissaris van de Koning aanbevolen als de nieuwe burgemeester van de gemeente Noordoostpolder.

Gemeente komt horeca tegemoet

Stockfoto van een terras
Door de coronamaatregelen kon de horeca afgelopen jaar minder lang open dan normaal. En ook het terrasseizoen van 2021 start met beperkingen. Gemeente Noordoostpolder komt de horecaondernemers daarom tegemoet.

In gebruik name Poldertoren stap dichterbij

Foto van de Poldertoren gemaakt door Peter Abbes
Het college van B&W van de gemeente Noordoostpolder vraagt de gemeenteraad eind april om in te stemmen met de restauratie, ingebruikname en exploitatie van de Poldertoren als uitwerking van variant Mix.

Snoeiafval gratis inleveren

Beeld snoeiafval (vrouw  snoeit)
Het voorjaar is voor veel mensen aanleiding om de tuin weer lenteklaar te maken. Het snoeiafval uit de tuin kan verwerkt worden tot hoogwaardig compost en groen gas. Daarom is het belangrijk om dit apart in te leveren.

Noordoostpolder sluit zich aan op Misdaad Anoniem

Foto bellen met mobiele telefoon
Alle Flevolandse gemeenten sluiten zich aan op Meldpunt Misdaad Anoniem. Provincie Flevoland maakt dit mogelijk.

Verhoogde kruising nieuwbouw Ens

Afbeelding van Omleiding doorgaand verkeer
Maandag 15 maart start in Ens de aanleg van een verhoogde kruising in de Drietorensweg ter hoogte van Anemoon en  G.J. Gillotstraat. Dit is onderdeel van het bouwrijp maken van Ens Oost fase 1b.

Laatste particuliere woningbouwkavels in Bant in de verkoop

Logo gemeente Noordoostpolder
Een huis (laten) bouwen in Bant? Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de loting één van de twintig woningbouwkavels aan de Boshoek en de Raatakker.
Abonneren op RSS-feed
Uw Reactie
Uw Reactie