Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

Prestatieafspraken 2020 getekend

Logo's Mercatus, Stichting huurdersbelang Mercatus en gemeente Noordoostpolder
Maandag 9 december tekenden wethouder Marian Uitdewilligen, Ton Beurmanjer (directeur Mercatus) en Annie den Uijl (Stichting Huurdersbelang Mercatus) de zogeheten prestatieafspraken voor 2020.

Op naar 60 kilo restafval in 2025: Recycle-tarief

Infographic samenvatting nieuwsbericht Recycle-tarief
Hoe minder restafval, hoe beter voor het milieu en straks ook voor de portemonnee. Het college stelt de gemeenteraad een nieuwe koers voor afvalinzameling voor: het Recycle-tarief.

Financiële grip op het sociaal domein

Logo gemeente Noordoostpolder
Het college van burgemeester en wethouders legt de gemeenteraad vier scenario’s voor om financiële grip te krijgen op het sociaal domein. Dit is nodig omdat de uitgaven binnen het sociaal domein blijven toenemen en de budgetten van het Rijk dit niet dekken.

Gastvrij Emmeloord visitekaartje van het centrum

Gastvrij Emmeloord
De stichting Centrum Management Emmeloord (CME) en gemeente Noordoostpolder hebben samen de schouders gezet onder de vernieuwde website Gastvrij Emmeloord. De site is de digitale toegang tot het centrum.

Regiotaxi tijdens de feestdagen

Afbeelding bordje Regiotaxi Flevoland
Wilt u met de Regiotaxi tijdens de feestdagen naar een (familie)bezoek, een kerstdiner of een kerkdienst, dan moet u op tijd uw rit reserveren. Tijdens de komende feestdagen zijn er aangepaste tijden.

Overname hulpmiddelen niet gelukt

Logo's gemeenten Dronten, Urk en Noordoostpolder
De overname van de hulpmiddelen van het Hulpmiddelencentrum in de gemeenten Dronten, Urk en Noordoostpolder door de beoogde nieuwe hulpmiddelenleverancier Welzorg is niet gelukt.

Wie promoot Noordoostpolder het best?

Ketelhuisje
Kent u een organisatie of persoon die de Noordoostpolder op de kaart heeft gezet? Stuur uiterlijk 15 december 2019 uw voordracht in.

Doe mee aan de verkeersenquête

Still uit filmpje verkeer
Eens in de zoveel tijd maakt de gemeente een verkeers- en vervoersplan. Hierin staan maatregelen die de gemeente gaat nemen op het gebied van verkeer en vervoer.

Begroting in één oogopslag

Begroting 2020
In dit overzicht ziet u in één oogopslag wat de geraamde inkomsten en uitgaven van de gemeente Noordoostpolder zijn in 2020.

Inwoners enthousiast over verbouwing Bosbad

Zwembad
In het voorjaar besprak de gemeenteraad de noodzakelijke renovatie van het Bosbad en de wens van de raad om extra aanpassingen te doen. De gemeente gaat de mogelijkheid van deze renovatie doorrekenen.
Abonneren op RSS-feed
Uw Reactie
Uw Reactie