Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

Nodig burgemeester Harald Bouman uit

Burgemeester Harald Bouman
De nieuwe burgemeester Harald Bouman wil de Noordoostpolder beter leren kennen. In januari en februari wil hij daarom graag bezoeken brengen aan inwoners, ondernemers en organisaties in de gemeente.

Kavels Marknesse-Zuid in de verkoop

Bouwgrond Marknesse Zuid
Gemeente Noordoostpolder start in januari 2019 met het bouwrijp maken van Marknesse-Zuid fase 3 deel B. In deze fase komen circa 32 kavels beschikbaar voor verschillende typen koop- en huurwoningen.

Regiotaxi tijdens de feestdagen

Regiotaxi
Wilt u met de Regiotaxi tijdens de feestdagen naar een kerkdienst, een (familie)bezoek of een kerstdiner, dan moet u uw rit op tijd reserveren. Tijdens de komende feestdagen zijn er aangepaste tijden voor reserveren en vervoer met de Regiotaxi.

Installatie burgemeester Harald Bouman

Welkom en foto Harald Bouman
Vanaf maandagavond 10 december heeft de gemeente Noordoostpolder een nieuwe burgemeester. De heer Harald Bouman wordt deze avond door de Commissaris van de Koning, de heer Verbeek geïnstalleerd.

Evenementen tijdelijk naar terrein Marknesserweg

In 2019 kunnen evenementen zoals de kermis, het Pieperfestival en de Nacht van Oranje, niet op de Deel worden georganiseerd. De Deel, al jaren onze vertrouwde evenementenlocatie, wordt dan gereconstrueerd.

Bouw in de Wellerwaard gaat van start

Overdracht kavel Wellerwaard
Met de overdracht van de eerste twee grondkavels in de Wellerwaard kan de bouw van deze exclusieve woonwijk van start. Deze en vorige week passeerden bij de notaris de eerste kavels van Wellerwaard fase 1.

Meedoenpakket voor kinderen in Noordoostpolder

Animatie meedoenpakket
Ieder kind moet de kans krijgen om te sporten en zich te ontwikkelen. Voor kinderen van ouders met weinig geld is dat niet vanzelfsprekend. Om deze kinderen meer kansen te bieden, start vanaf december het Meedoenpakket.

Kansenkaart voor zonneweides

Zonneweide
De komende jaren gaat er veel gebeuren op het gebied van duurzame energie. Dit heeft gevolgen voor het landschap en het gebruik daarvan. Een zichtbare vorm zijn zonneweides. Helpt u mee met het invullen van onze kansenkaart voor zonneweides?

Verkeerssituatie centrum Emmeloord

Tekening verkeerssituatie centrum 2018 en 2019
De verkeerssituatie in het centrum van Emmeloord wijzigt het komende jaar op een aantal plaatsen. Het doel van deze aanpassingen is om het centrum leefbaar en goed bereikbaar te houden.

Gemeente stuurt brief aan zorgverzekering

Logo gemeente Noordoostpolder
Voor de inwoners van Noordoostpolder is het noodzakelijk dat de spoedeisende en reguliere zorg goed geregeld is. Vandaag bracht het college dit belang nogmaals onder de aandacht van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.
Abonneren op