Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten. Wenst u oudere nieuwsberichten te lezen? Ga dan naar ons online archief en selecteer de gewenste datum. 

Laatste kavels Wellerwaard in de verkoop

Impressie wijk Wellerwaard
De laatste kavels in de exclusieve woonwijk Wellerwaard gaan vandaag in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 1 november 2019 inschrijven via woneninwellerwaard.nl. Er zijn nog drie kavels aan de waterzijde en acht kavels aan de landzijde beschikbaar.

Jan Westmaas waarnemend burgemeester

Waarnemend burgemeester Jan Westmaas
De commissaris van de Koning in Flevoland, Leen Verbeek, heeft de heer Jan Westmaas per 15 oktober 2019 benoemd tot waarnemend burgemeester van de Gemeente Noordoostpolder. De commissaris heeft de fractievoorzitters van de gemeenteraad hierover dinsdagavond geïnformeerd.

Berichtgeving over vertrek Harald Bouman

Foto lichtwachterswoning Schokland
Overzicht van de berichtgeving rondom het vertrek van Harald Bouman. Bekijk de verklaring van Harald Bouman en de reactie van het college.

Vertrek burgemeester Bouman

Foto gemeentehuis Noordoostpolder
Verklaring college naar aanleiding van berichtgeving van Omroep Flevoland over het vertrek van burgemeester Harald Bouman.

Zieke essen in Emmelerbos worden verwijderd

Essen
Inmiddels is in Nederland al 80% van de essenbossen aangetast. De ziekte is helaas niet te bestrijden. Er ontstaat steeds meer gevaar op vallende (grote) takken en omvallende bomen. Dat betekent dat we zieke bomen voor de veiligheid moeten verwijderen.

Reactie college op vertrek Harald Bouman

Logo gemeente Noordoostpolder
Reactie van het college op het vertrek van Harald Bouman.

Begroting 2020 – 2023: leven in de werkelijkheid

Logo gemeente Noordoostpolder
Het is niet haalbaar om alle wensen van de raad, inwoners en bedrijven te realiseren. Het verwachte begrotingsresultaat is voor de komende jaren positief.

Openbare laadpalen in Noordoostpolder

Afbeeelding website MRA electrisch
Inwoners van Noordoostpolder kunnen aan het eind van dit jaar een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal. De gemeente gaat voor het plaatsen van openbare laadpalen samenwerken met MRA-Elektrisch. Door deze samenwerking kunnen inwoners, die op eigen terrein geen mogelijkheid hebben om hun auto op te laden, een aanvraag doen voor een publieke laadpaal in de omgeving.

Maatregelen gevaarlijke verkeerssituatie Emmelhage

Logo Emmelhage
De verkeerssituatie bij de tijdelijke toegangsweg tot Emmelhage vanaf de Espelerweg gaat veranderen. Dit is nodig omdat de huidige situatie niet geschikt is voor grote hoeveelheden verkeer.
Abonneren op RSS-feed
Uw Reactie
Uw Reactie