Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Subsidies voor ondernemers

Als ondernemer kunt u diverse subsidies aanvragen als u innoveert of uitbreidt, bedrijventerreinen opknapt of personeel vanuit een uitkering aanneemt.

Wat u moet weten

Procesgeld

Houdt uw bedrijf zich bezig met innovatie? Ontwikkelt u een innovatief product of heeft u een sterk idee om de werkgelegenheid in Noordoostpolder te vergroten? Dan kunt u misschien procesgeld krijgen. De subsidie is gericht op duurzame versterking van de economie in Noordoostpolder. Vooral projecten waarbij ondernemers met elkaar samenwerken en het onderwijs betrokken wordt komen in aanmerking voor ondersteuning. Neem voor meer informatie contact op met de adviseurs voor ondernemers.

ondernemen@noordoostpolder.nl

Jacob Korterink
Telefoon: 06 48 13 46 73

Monica Klement
Telefoon: 06 18 10 57 85

Opknappen bedrijventerreinen

Een representatieve werklocatie is het visitekaartje voor uw bedrijf. Wilt u samen met uw buren het bedrijventerrein of de straat waar u gevestigd bent een opfrisbeurt geven of wilt u duurzame maatregelen treffen? Wij helpen u graag. De gemeente stelt middelen beschikbaar aan ondernemersverenigingen of gezamenlijke ondernemers die werken aan een representatief bedrijventerrein. Neem voor meer informatie contact op met de adviseurs voor ondernemers.

ondernemen@noordoostpolder.nl

Jacob Korterink
Telefoon: 06 48 13 46 73

Monica Klement
Telefoon: 06 18 10 57 85

Loonkostensubsidie

Heeft u een bedrijf en zoekt u personeel? De WerkCorporatie bemiddelt inwoners van Noordoostpolder die minder makkelijk op eigen kracht een baan vinden. Zet uw bedrijf de deuren open? Een kandidaat komt niet met lege handen. De WerkCorporatie biedt diverse aantrekkelijke middelen, zoals loonkostensubsidie.