Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Trouwambtenaren

  • De trouwambtenaar sluit het huwelijk of geregistreerd partnerschap.
  • Als u kiest voor een ceremonie met toespraak, dan kunt u zelf een trouwambtenaar kiezen. U kunt kiezen voor een trouwambtenaar van gemeente Noordoostpolder of een trouwambtenaar van een andere gemeente.
  • Voordat u uw huwelijk online meldt, neemt u eerst contact op met de trouwambtenaar van uw keuze. U moet zelf vragen of de trouwambtenaar beschikbaar is op uw trouwdag. Daarna kunt u de melding doen.
  • De trouwambtenaar maakt vooraf kennis met jullie en maakt aan de hand van het kennismakingsgesprek een toespraak.

  • Onze trouwambtenaren stellen zich hieronder aan u voor.

Anneke Soussia

Vraag mij niet als trouwambtenaar als jullie vooral een formele huwelijksceremonie willen, of een huwelijksceremonie die strak is gepland, of een doorsnee alledaags huwelijk willen.

Vraag mij wel als trouwambtenaar als jullie een relaxte huwelijksceremonie met een persoonlijk en uniek tintje willen en samen met mij en de zaal er een gezellig feest van willen maken waar je altijd met een glimlach aan terug denkt.

Contactgegevens Anneke Soussia

Anneke Soussia (babs)

Johan Schipper

Het zetten van je handtekening onder de huwelijksakte is een plechtige gebeurtenis. En naast het zetten van die handtekening moet je je ook nog druk maken om de jurk, het kapsel, de bloemen, de auto, de taart, de gasten die mogen komen, de gasten die van jou wel weg mogen blijven, de feestlocatie, het eten en ga zo maar door. Maar een bruiloft is meer dan een hoop gedoe en het zetten van die handtekening is meer dan een plechtig gebeuren: het is vooral een feest! Een prachtig feest ter ere van jullie liefde voor elkaar.

Naast zelfstandig ondernemer ben ik ook trouwambtenaar en in die rol wil ik graag bijdragen aan jullie grote feest. In een persoonlijk gesprek vooraf hoop ik jullie te leren kennen, zodat de ‘plechtigheid’ vooral een vrolijke en feestelijke gebeurtenis zal zijn die past bij jullie en bij jullie “grote dag”!

Contactgegevens Johan Schipper

Johan Schipper (babs)

Peter Visser

Hoera, ik mag vooraan staan!
Persoonlijker kan het voor mij niet worden als ik als trouwambtenaar jullie bij deze belangrijke stap in jullie leven mag vergezellen en deze mag bekrachtigen. Het enige wat ik terug hoef te doen is ontzettend mijn best te doen om precies de juiste sfeer te treffen voor jullie huwelijk; jullie ontroerende, stemmige of juist losjes ontspannen trouwplechtigheid.

Het enige wat voor mij telt is dat jullie later zullen zeggen: dit is precies gegaan zoals we er vroeger over hebben gedroomd, zoals we het nu samen voor ogen hebben en zoals we het later willen herinneren. Laten we er samen een mooi feest van maken; ik kan niet wachten.

Groetjes en tot gauw,
Peter Visser

Contactgegevens Peter Visser

Peter Visser (babs)

Sharon Penning

Het huwelijk is eigenlijk een ultiem liefdesfeest. Elkaar de liefde verklaren en het ja woord geven aan die ene persoon, die voor jou alles de moeite waard maakt… in mijn ogen is er niets mooiers. Ik ben een enorme romanticus en dus dol op de liefde. Om een tot over hun oren, verliefd koppel in de echt te verbinden is zoiets moois, daar zal ik nooit genoeg van krijgen.

Cupido schoot zijn pijlen en bracht jullie samen in dit liefdesverhaal. De twist die ik eraan mee zou willen geven is niet alledaags en doorsnee maar zal de manier zijn, die voldoet aan de wensen die jullie hebben voor deze dag. Samen met elkaar en een ieder die jullie lief heeft, zullen we de magie van deze mooie dag laten stromen. Zodat de bijzondere start van jullie getrouwde leven samen een onvergetelijke reis zal worden.

Contactgegevens Sharon Penning

Sharon Penning

Ali Pubben

De liefde, vlinders in je buik, het fijnste gevoel op de wereld. Een grote emotie die je deelt en samen heel graag aan familie en vrienden wilt laten zien op jullie bruiloft.

Jullie gaan trouwen! Hartelijk gefeliciteerd! In Noordoostpolder je liefde officieel maken! Hoe leuk is dat? “Ja, ik wil... graag jullie trouwambtenaar zijn!”

Het is een hele eer om op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan een van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag waar je straks met een big smile op terug kijkt.

Samen met jullie denk ik mee over een persoonlijke, stijlvolle ceremonie die past bij jullie liefde en wensen. Een lach, misschien een traan, verbondenheid en natuurlijk de liefde. Dat zijn de ingrediënten die jullie trouwdag onvergetelijk maken. Als trouwambtenaar draag ik daar met plezier mijn steentje aan bij: Ja zeggen op jullie eigen unieke manier, klein en intiem of groots en meeslepend maar altijd met humor, stijl, liefde en gevoel!

Dat betekent een goede voorbereiding waarbij we, onder het genot van koffie of een goed glas wijn, bespreken wat jullie verhaal is en wat jullie wensen zijn. De ceremonie kan in het Nederlands, Bildts of Engels en kleine anekdotes in het Fries, Frans of Duits behoren tot de mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit!

Mijn naam is Ali Pubben en ik stel me graag aan jullie voor. Ik woon in de mooie groene gemeente Noordoostpolder. Ik ben betrokken, enthousiast en goedlachs, inlevend en verbindend. Van elke dag probeer ik met volle overtuiging iets moois te maken. Zo ook van jullie huwelijksdag.

Ik wens jullie succes maar vooral veel plezier bij de voorbereidingen van jullie grote dag.

Contactgegevens Ali Pubben

Ali Pubben

Trouwambtenaar in dienst van andere gemeente

Kent u iemand die trouwambtenaar is in een andere gemeente en wilt u dat die persoon jullie huwelijk sluit? Dat kan. Trouwambtenaren die in actieve dienst zijn bij een collega-gemeente kunnen wij voor 1 dag benoemen in de gemeente Noordoostpolder. Om deze benoeming te organiseren hebben wij contactgegevens van de trouwambtenaar nodig. U kunt de naam van de trouwambtenaar, mailadres en telefoonnummer aan ons sturen info@noordoostpolder.nl

Daarna kan de afdeling burgerzaken de benoeming voor één dag gaan regelen.

Heeft u hierover nog vragen, neem dan contact op met de afdeling burgerzaken, telefoon (0527) 63 39 11.