Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Noordoostpolder dat doorverwijst naar de homepage

Trouwambtenaren

  • De trouwambtenaar sluit het huwelijk of geregistreerd partnerschap.
  • Als u kiest voor een ceremonie met toespraak, dan kunt u zelf een trouwambtenaar kiezen. U kunt kiezen voor een trouwambtenaar van gemeente Noordoostpolder of een trouwambtenaar van een andere gemeente.
  • De trouwambtenaar maakt vooraf kennis met jullie en maakt aan de hand van het kennismakingsgesprek een toespraak.

  • Onze trouwambtenaren stellen zich hieronder aan u voor.

Trouwambtenaren gemeente Noordoostpolder

Anneke Soussia

Vraag mij niet als trouwambtenaar als jullie vooral een formele huwelijksceremonie willen, of een huwelijksceremonie die strak is gepland, of een doorsnee alledaags huwelijk willen.

Vraag mij wel als trouwambtenaar als jullie een relaxte huwelijksceremonie met een persoonlijk en uniek tintje willen en samen met mij en de zaal er een gezellig feest van willen maken waar je altijd met een glimlach aan terug denkt.

Contactgegevens Anneke Soussia

Nancy Kamstra

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Ik vind het een feestje om als trouwambtenaar te mogen aantreden. Ik hou van persoonlijk, relaxed en gezellig. Ben dol op (liefdes-) verhalen, een makkelijke prater en een goede luisteraar. Ik zie het als een uitdaging om samen met jullie een ceremonie neer te zetten die zo goed mogelijk past bij wie jullie zijn. Ik maak graag kennis en ben benieuwd naar jullie persoonlijke verhaal!

Contactgegevens Nancy Kamstra

Johan Schipper

Het zetten van je handtekening onder de huwelijksakte is een plechtige gebeurtenis. En naast het zetten van die handtekening moet je je ook nog druk maken om de jurk, het kapsel, de bloemen, de auto, de taart, de gasten die mogen komen, de gasten die van jou wel weg mogen blijven, de feestlocatie, het eten en ga zo maar door. Maar een bruiloft is meer dan een hoop gedoe en het zetten van die handtekening is meer dan een plechtig gebeuren: het is vooral een feest! Een prachtig feest ter ere van jullie liefde voor elkaar.

Naast zelfstandig ondernemer ben ik ook trouwambtenaar en in die rol wil ik graag bijdragen aan jullie grote feest. In een persoonlijk gesprek vooraf hoop ik jullie te leren kennen, zodat de ‘plechtigheid’ vooral een vrolijke en feestelijke gebeurtenis zal zijn die past bij jullie en bij jullie “grote dag”!

Contactgegevens Johan Schipper

Peter Visser

Hoera, ik mag vooraan staan!
Persoonlijker kan het voor mij niet worden als ik als trouwambtenaar jullie bij deze belangrijke stap in jullie leven mag vergezellen en deze mag bekrachtigen. Het enige wat ik terug hoef te doen is ontzettend mijn best te doen om precies de juiste sfeer te treffen voor jullie huwelijk; jullie ontroerende, stemmige of juist losjes ontspannen trouwplechtigheid.

Het enige wat voor mij telt is dat jullie later zullen zeggen: dit is precies gegaan zoals we er vroeger over hebben gedroomd, zoals we het nu samen voor ogen hebben en zoals we het later willen herinneren. Laten we er samen een mooi feest van maken; ik kan niet wachten.

Groetjes en tot gauw,
Peter Visser

Contactgegevens Peter Visser

Trouwambtenaar in dienst van andere gemeente

Kent u iemand die trouwambtenaar is in een andere gemeente en wilt u dat die persoon jullie huwelijk sluit? Dat kan. Trouwambtenaren die in actieve dienst zijn bij een collega-gemeente kunnen wij voor 1 dag benoemen in de gemeente Noordoostpolder. Om deze benoeming te organiseren hebben wij contactgegevens van de trouwambtenaar nodig. U kunt de naam van de trouwambtenaar, mailadres en telefoonnummer aan ons sturen info@noordoostpolder.nl

Daarna kan de afdeling burgerzaken de benoeming voor één dag gaan regelen.

Heeft u hierover nog vragen, neem dan contact op met de afdeling burgerzaken, telefoon (0527) 63 39 11.