undefined logo
undefined logo

Werk aan de weg

Looproutes naar Lange Nering Oost

Looproute

Er wordt volop gebouwd aan de oostkant van het centrum van Emmeloord. De winkels aan de lange Nering Oost zijn goed te bereiken via de looproutes op dit kaartje. Autoverkeer kan vanaf het Smedingplein de Lange Nering Oost inrijden. Die is tijdens de bouw tweerichtingsweg.
Zo houden we dit deel van het centrum goed bereikbaar.

Ontwikkelingen centrum Emmeloord

Het centrum is volop in ontwikkeling en wordt op meerdere plekken verfraaid. Diverse nieuwbouwprojecten rondom de Deel hebben de westkant van het centrum een heel nieuw en modern aanzien gegeven. Het Rondeel en de Kroon zijn nog in ontwikkeling. De uitbreiding van ’t Voorhuys, Het Aandeel en het horecapaviljoen zijn gerealiseerd.

Nu is het ook de beurt aan de oostkant van het centrum. Aan het Smedingplein wordt het gebouw door ontwikkelaar van Staveren al volop gemoderniseerd. Op de plek van de Poiesz aan de Noordzijde worden 47 appartementen en 7 commerciële ruimten gebouwd en op de plek van de gesloopte flats komen drie nieuwe gebouwen. Tot in volgend jaar is de Noordzijde afgesloten voor fietsers en is er verkeershinder voor autoverkeer.

Kijk voor alle centrum ontwikkelingen op www.gastvrijemmeloord.nl

Werkzaamheden Provincie Flevoland

Op flevowegen.nl vindt u meer informatie over werkzaamheden aan provinciale wegen. Ook kunt u zich daar aanmelden voor hun gratis SMS-waarschuwingsdienst. U ontvangt dan sms-berichten over calamiteiten en werkzaamheden op uw route. Bij werkzaamheden houden zij ook op de hoogte via Twitter. U kunt hen volgen via @flevowegen.

Wij werken maatschappelijk verantwoord

Het onderhoud van wegen gebeurt met respect voor mens en milieu:

  • Aannemers moeten werken volgens een bestek met duurzame maatregelen (energieverbruik, materialen etc.).
  • Keuze voor een aannemer die bezig is met CO2 reductie.
  • Toepassing van maximaal 50% gerecycled asfalt in het nieuwe asfalt.
  • Inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld als verkeersregelaar, opruimen van bermen).